1 moje delo Maribor

1 moje delo Maribor

1 moje delo Maribor

1 moje delo Maribor je pomemben podatek za tiste, ki iščejo delo v Mariboru ali njeni okolici. Ob tem lahko pogledate spletne strani od podjetij, ki delajo v Mariboru.

 

1 moje delo Maribor

1 moje delo Maribor
1 moje delo Maribor

Moje delo Maribor je neka stalnica. Maribor se počasi razvija, a večina delovne sile gre drugam. Na primer v Ruše, Hoče, Rače ali v njeno okolico. So bolj prijazni do samega podjetnika in je lažje. Seveda pa podjetnik takoj pogleda, kako lahko in s kakšno težavo bo prišel do kakšnega podatka. Ob tem je lepo, da se podjetnik prej prepriča tudi glede cene pisarn in celotne infrastrukture. In v tem primeru so okoliške občine bolj primerne.

 

A iščete delo v Mariboru

1 moje delo Maribor
1 moje delo Maribor

1 moje delo Maribor je dober signal, da nekaj del je. In, da se jih da najti. A največ, kar lahko naredite zase je to, da pošljete vašo dobro prošnjo za delo neznanemu podjetju. Ter le tako potrkate na tista vrata, na katera ne veste ali rabijo nekoga ali ne. Ob tem je dobro, da je vaša prošnja za delo res dobra. Da ne opisujete vaše poroke, ampak vas samih v delovni navadi. Predvsem mislim to, da izpostavite vse tisto, kar bo podjetje že takoj dobilo od vas. Kakšno korist boste prinesli v podjetje. Kakšno znanje. Kaj je tisto, zakaj ba vas naj spustili v podjetje in povabili na razgovor. Morate jim dati neko osnovo. Morate.

 

Navedite dober razlog

Navedite izjemno dober razlog zakaj ste vi tista, ki zna in kje lahko že takoj pomaga. To je bistvo in sama osnova. Brez tega ne gre. Žal ne. Zato mora vaša prošnja za delo biti res dobro napisana. Če to ni, je zamujena priložnost. Če to i, ne bo razgovora. Če to ni – ste na enakem. Brez razgovora. Brez vsega. Brez možnosti, da bi nekam prišli in se predstavili.

 

In tukaj vam odlično lahko pomagam jaz

1 moje delo Maribor
1 moje delo Maribor

Da. Pri pisanju prošenj za delo pa se poglobim in znam. Rezultati so. Tako je lažje tudi za vas. Pišite mi in omogočite si, da boste prej prišli do razgovora. Vse je odvisno od vas samih. Da. Tako to je. Samo od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : 1 moje delo Maribor

1 moje delo Maribor
1 moje delo Maribor

… in deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

1 moje delo Maribor
1 moje delo Maribor

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

1 moje delo Maribor
1 moje delo Maribor
5/5 - (22 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri