3 izmensko delo

3 izmensko delo

3 izmensko delo

3 izmensko delo je dobro plačano v tistem segmentu, kjer mašine delajo nemoteno. Samo delo pa na koncu le ni tako zakomplicirano in težko.

 

3 izmensko delo

3 izmensko delo

Uf čedalje več oseb se odloči za to delo. Namreč vzrok je lahko tudi dobra plača.

 

Plača

Po kolektivni pogodbi. Tukaj vam točnih EUROV ne morem pisati, ker se lahko situacija vmes spremeni, kar se je in se še bo. Ampak, če je podjetje veliko je celota zajeta v kolektivni pogodbi. Seveda vam jo lahko tudi lepo obrazložijo, a se prej pozanimajte drugje, da vam te računovodske izraze lepo obrazložijo.

 

Namreč noro je …

Vsaj meni je noro, da oseba pride do računovodstva ter pove, da tega in tega ne razume. Potem mu računovodja to obrazloži po najboljših močeh, a oseba ga gleda. Glupo ga gleda, ker o tem nima pojma in bi potrebovala nekaj dodatnega znanja, da bi to osnovo sploh razumela.

 

Še več

Lahko računovodja tej osebi pote, kar se da preprosto … malo kdo bo to razumel. Tako pa je to. Lahko se vam tudi zlaže in ni pravilno, ampak oseba, zaradi neznanja in poznavanja standardov tega ne bo razumela in je na enakem.

 

Teh primero obrazlage je veliko

Zato je najbolj enostavno samo tole. Celoto daste nekomu, ki se na to spozna. Ki ve, kaj pomenijo napisani parametri na plačilni listi in kako se celota obračunava. Tisti, ki ve in se na to spozna bo takoj vedel, ali nekaj ne štima ali pa je vse v redu. Ampak vsaj do sedaj je vse bilo v redu, saj že vsi delalo s programi in parametri, ki so jih pridobili.

 

Ampak do razgovora je dolga pot

Še posebej, če sama prošnja ni v redu napisana? Vas zanima, kaka dobra je vaša prošnja za delo? Pošljite mi jo in dobili boste brezplačni komentar glede tega, kaj bi se dalo spremeniti in kaj je premalo in česar je preveč.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : 3 izmensko delo

– – – – – – – – – –

3 izmensko delo 3 izmensko delo

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.