3 načini do razgovora

3 načini do razgovora

3 načini do razgovora

3 načini do razgovora vas resnično lahko pripeljejo do samega razgovora. Zagotovo in 100%. Še več, kot zagotovo. 100% zagotovo.

 

3 načini do razgovora

3 načini do razgovora

Če želite res in zagotovo priti do razgovora morate poznate te 3 načine. Drugače ne gre. Res ne.

 

# 1 način – veze in poznanstva

Verjetno to poznate.

 

# 2  način – je direktor vaš oče, mož ali boter

Verjetno to poznate.

 

# 3 način – imate res dobro prošnjo za delo ali res dober osebni življenjepis

Če ne poznate prvega in drugega načina ter vseeno ne pridete do razgovora potem predvidevam ali pa razmišljam, da ne poznate tudi tretjega načina. Kar pa sploh ni tako hudo, ker veste, da se da tukaj veliko postoriti in je možna kombinacija, da se celota lepo spremeni.

 

3 načini do razgovora ter kje ste ostali vi?

Nekje se je zataknilo, kajne? Vsaj, če ste sedaj tukaj na moji strani in berete te besede. Nekje ste obstali. Zagotovo. A kje? Kje se je zalomilo? Ker, če si oseba vneto želi razgovora, da dobi želeno delovno mesto potem mora nekaj narediti. Mogoče spremeniti svojo prošnjo za delo, ali ne? Vsaj, da se nekje začne spreminjati. Nekje se mora začeti. Nekje se mora narediti prvi korak.

 

Kdaj boste ta korak naredili vi?

Ponavljam. Če ste tu na tej moji strani in ne pridete do razgovorov potem je nekaj narobe. Ampak to niste vi. Mogoče je samo mala napaka v sami prošnji za delo ali samem življenjepisu. A zagotovo pa za to niste vi krivi in z vami ni prav nič narobe. Čeprav vas ne poznam to vem. Če oseba ne pride do razgovora in pri tem pošlje vsaj 20 prošenj in nobenega rezultata je kriva prošnja za delo in ne sama oseba.

 

Nekaj je treba spremeniti

Spoznali ste tri načine, kako do razgovora. Ampak, če ne pridete do razgovora je potrebno vašo prošnjo za delo res spremeniti. Jo preurediti. Mogoče je za to potrebno malo dela. Lahko pa se zgodi, da je potrebna celotna prenova. Veste nikoli se ne ve.

 

Pa gremo korak po koraku

Če želite spremembo mi za začetek pošljite vašo gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Brezplačni. Vsaj nekaj. Dobili boste komentar in če ga boste upoštevali ga boste, če pa ne – pa ne. Vse je na koncu odvisno samo od vas. In roko na srce, če se vam zdi vaša prošnja za delo odlična pri tem pa ne pridete do razgovora niti po 30 poslanih prošnjah ste za to odgovorni sami. Da. Zato ste odgovorni sami.

 

Če ne pridete do razgovora mi pišite.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : 3 načini do razgovora

 

… sem prišla do razgovora in 3 mesece poskusnega dela …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi podal res dober komentar na mojo prošnjo za delo. Pri tem sem vneto vsaki dan poslala kakšno oz. na mesec sem jih poslala zagotovo več, kot 33. ampak prav nobenega uspeha ni bilo. Kar me je žalostilo in  živciralo. A potem sem začela iskati pomoč in pisala g. Sandiju. Pomagal mi je. Po 7 poslanih prošnjah sem prišla do razgovora in 3 mesece poskusnega dela.

 

3 načini do razgovora
3 načini do razgovora

 

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

 

3 načini do razgovora

 

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

 

 

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri