3 načini, kako poslati prošnjo za delo

3 načini, kako poslati prošnjo za delo

3 načini, kako poslati prošnjo za delo

Da. Obstajajo 3 načini. Ampak obstaja tudi več, a tukaj si bomo ogledali samo te 3 načine.

 

3 načini, kako poslati prošnjo za delo

Kar nekaj je pisanja o tem, kako poslati samo prošnjo za delo. No, tukaj so 3 načini, kako poslati prošnjo za delo. Kam in kako? Ter kdaj.

 

Način št. 1

Prvi način je najbolj enostaven, Je pa tudi sedaj v tem času najbolj priljubljen. To je seveda pošiljanje prošnje za delo preko e-mail naslova. Oglas, kjer je sam e-mail naslov viden je več kot dobrodošlo, da vaše gradivo gre po e-mail pošti.

 

 

Način št. 2

To je seveda klasična pošta. A ste opazili, da, ko ima sama Pošta oglas za delo, kar jih ima in skoraj vsaki mesec … oni zahtevajo, da se jim pošlje prošnja za delo samo preko navadne pošte. Mogoče je razlog tudi v tem, da se kupi njihova znamka 🙂

 

Način št. 3

To je seveda osebno nesete samo prošnjo za delo na podjetje v katerem mislite, da bi vaše sposobnosti in pridne roke tudi potrebovali. Ta način je težji je pa zato toliko bolj učinkovit. Kdo gre na teren in si bo sam poiskal delo je to za njega res dobra izbira. Ker bo spoznal samega direktorja ter tudi to, kar se še mora naučiti, da bo v določenem podjetju delo tudi dobil. To je po domače : trkanje od vrat do vrat.

 

 

3 načini, kako poslati prošnjo za delo

Mogoče so še kakšni načini, vendar so tile najbolj pogosti. Seveda je tudi tukaj priporočila ter veze in poznanstva, ampak tudi tukaj se vaša prošnja za delo ali pošlje ali pa osebno nese na podjetje.

 

 

Toliko na kratko. Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : 3 načini, kako poslati prošnjo za delo

 

 

 

5/5 - (8 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri