3 načini za dober razgovor

3 načini za dober razgovor

3 načini za dober razgovor

3 načini za dober razgovor

3 načini za dober razgovor

3 načini za dober razgovor so lahko lepa popotnica do vašega novega ali drugega dela. Vsekakor pa za vaš uspeh držim pesti že sedaj. Namreč težko je celoto tako hitro zaobiti in priti do dela. Seveda so vmes prepreke in ostala razna druga tveganja. A na koncu mora biti sreča na vaši strani.

 

3 načini za dober razgovor

# 1 – imejte dobro napisano gradivo

To je lahko bistvenega pomena, da sploh pridete do samega razgovora. Da se samemu delodajalcu takoj predstavite na način, da si vas želi spoznati ter vas povabiti na razgovor. Če je gradivo OK imate velike možnosti. Če pa gradivo ni OK, pa vas bodo drugi prehiteli in samo delovno mesto bo splavalo po vodi.

 

# 2 – pripravite se na razgovor

Dobro je, da se na razgovor pripravite. Da ste pripravljeni. Da ste tisti trenutek zelo samozavestni in da se tako tudi počutite. Če ste prišli do razgovora pomeni, da vas je delodajalec začutil in sedaj vas želi samo še spoznati in začutiti, kako se boste vklopili v njegovo delovno ekipo. To je bistvenega pomeni in tega se ne da zanemariti.

 

# 3 – vse bo dobro vi le ostanite mirni

Če ste bili poklicani na razgovor … sedaj je vaš čas. Čas, kjer morate ostati mirni in zbrani. Še več. Morate se znati tudi prodati ter s tem navdušiti samega delodajalca. Če tega ni je bo bolj težko, da se bo odločil za vas.

 

3 načini za dober razgovor ter kje ste ostali vi?

Kje pa se vam zatika? Če pridete do razgovora – čestitke. Morate samo še izpiliti razgovor in to, da vam bo direktor začenjal zaupati in v vas videti pravi potencial za njegovo podjetje. In z malo vaje vam lahko uspe. Treba pa je vaditi. Se pogovarjati in trenirati. Nekaj na suho se nikoli ne obrestuje. Treba se je tudi malo pripraviti. Predvsem pa si lahko zapomnite vprašana besede na samem razgovoru. O tem se splača razmisliti, zakaj ga je to sploh zanima ter kako se mu je odgovarjalo.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Razgovor je eno. A, da do njega sploh pridete pa je popolnoma drugačna zadeva. Če to znate – čestitam. Če pa dvomite pa mi za začetek pošljite vaše gradivo in dobili boste komentar. Kak realni komentar, kaj mene moti, česar je preveč in česar je premalo. Potem pa se boste sami odločili ali to upoštevati ali ne. Vse je odvisno od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : 3 načini za dober razgovor

 

– – – – – – – – – –

 

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.