3 napake na razgovoru

3 napake na razgovoru

3 napake na razgovoru

3 napake na razgovoru

3 napake na razgovoru
3 napake na razgovoru

Ko se pride na razgovor – najprej prejmite čestitke, da sploh pridete do razgovora potem pa so še nekatere majcene res male napake, ki pa samega direktorja zelo motijo. Tukaj so male 3 napake na razgovoru.

 

 

3 napake na razgovoru ter neresnost

Dragi moji, če si je oseba vzela čas za vas bodite vsaj resni. Tukaj mislim predvsem osebe, ki pridejo na razgovor samo po podpis. Bodite resni in pošteni ter to povejte že v začetku. Iskrenost pomaga in dobili boste vse, samo, da ne zavlačujete časa z direktorjem.

 

3 napake na razgovoru ter katere so te?

Saj jih je več. Vendar tukaj najpogostejše, katere res motijo samega direktorja. V mojem pogovoru 6 od 8 vprašanih.

3 napake na razgovoru ter napaka št. 1

GSM telefonski aparat. Ko oseba vstopi v samo podjetje in še vedno gleda v gsm aparat to vsi opazijo. Ko pa pride do razgovora pa ga sicer ugasne, nekateri pa pozabijo dati celo na tiho in klici so. Potem pa se še oseba javi ter pove, da je na razgovoru in oseba na drugi strani povezave jo vpraša “kje pa?” in potem pa se že odvija pogovor … in direktor vse to spremlja in posluša in gleda to osebo, kako se opravičuje, da se trenutno res ne more pogovarjati. Kaj naj si tukaj sam direktor misli o vsem tem?

 

3 napake na razgovoru ter napaka št. 2

Izzivanje na razgovoru. Oseba pride do razgovora in že v začetku pove, da ima ponudbo glede zaposlitve pri njeni konkurenci. Seveda tukaj samega direktorja zanima “zakaj že potem niste tam vseli službe?“. In odgovor je presenetljiv “rada bi izvedela, kaj več ponujate vi?“. In tukaj je sam direktor lahko v veliki dilemi. Sprašuje se “kaj več ji lahko ponudim?“. In potem se tudi sprašuje, če je to res ali ne? Ali je ta podatek laž ali pa res ima ponudbo na mizi na novo zaposlitev. Hmmm …? In temu pravijo direktorji : izzivanje.

 

3 napake na razgovoru ter napaka št. 3

Nepripravljenost. Na razgovor se morate pripraviti. Če podjetje išče osebo, ki tekoče zna nemško se bo na razgovoru tudi nemško pogovarjalo. Da vas testirajo že v začetku. Ker drugače je polom. Če pa oseba oz. sam direktor ne zna tega jezika pa vzame telefon, pokliče kolega in se ta kolega z osebo pogovarja v tujem jeziku. In potem tudi sam takoj spozna, koliko je ura. Da, tako to gre. Torej, če veste, da morate znati tuji jezik malo povadite doma.

 

3 napake na razgovoru ter konec

Spoznali ste malo realnosti. Zavedajte se, da podjetje poskuša še preden vas zaposli o vas izvedeti največ. Tudi to, kako se obnašate do sodelavcev. Zato bodite enostavno vi. Brez igranja. Če pa ne pridete do razgovora pa imate problem. Velik problem. In tukaj vam mogoče lahko pomagam jaz.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz.

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Hvala lepa ter držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : 3 napake na razgovoru

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

3 napake na razgovoru
3 napake na razgovoru

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

3 napake na razgovoru
3 napake na razgovoru

… kaj naj napišem v prošnji …

Spoštovani. Tudi pri meni je bilo enako. Pisala sem o tem, kaj sem delala na zadnjem delovnem mestu, kot trgovka. A to ne pomaga za delo v proizvodnji. Tukaj sem se veliko spraševala, kaj naj napišem v prošnji. A odgovora nisem našla. Vrtela sem se v krogu in samo to, kar sem imela spreminjala in nič izboljšala. G. Sandi mi je na koncu tukaj odlično pomagal.

 

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

5/5 - (8 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri