3 postavke, ki jih delodajalec išče

3 postavke, ki jih delodajalec išče

3 postavke, ki jih delodajalec išče

3 postavke, ki jih delodajalec išče so res te najbolj nujne. Tiste, mimo katerih le redki lahko gredo čez.

 

3 postavke, ki jih delodajalec išče

3 postavke, ki jih delodajalec išče
3 postavke, ki jih delodajalec išče

Ko se že pogovarjamo veliko o podjetjih in tem, kaj potrebujejo se bom naslonil tudi na to, kar pravzaprav iščejo ter kaj si sploh želijo. Veste, ko podjetje išče novo osebo pravzaprav gleda na vse parametre, da se bo lepo vključila v sam sistem dela. Še bolj pa gleda na to, da bo že takoj in najhitreje opravljala to delo, kar se da samostojno. Še bolj pa odgovorno in z veliko motivacijo.

 

# 1 – osebno dozorela oseba

Da. Če veste, kaj to pomeni potem ste na pravi poti. Če pa ne, pa nekaj morate narediti, da to dojamete in saj veste, spremembe se morajo začeti pri vam.

 

# 2 – zna se vklopiti v ekipo

Ključ do dobrega elana  in timskega dela je tudi sama vključitev v ekipo. Ali je oseba samostojna ali bolj timska je vedno odraz dela. Ampak najbolje je, da oseba ima tako svojo individualno plat dela, kakor tudi timsko plat dela.

 

# 3 – je komunikativna

To je velik poudarek, ki se odraža iz meseca v mesec. Do sedaj, ko se pogovarjam z direktorjem ter pride na temo “komunikacija-novi sodelavec” je prav vsakomur žal, da je vzel nekomunikativno osebo. Res. Ker vsi so spoznali, če oseba v 20 letih delovne dobe ni dosegla tisto osnovno raven komunikativnosti nima pomena in tega ne rabi in teh oseb se ne da več naučiti. Mogoče se da, ampak gre preveč časa in živcev za to. In se ne splača.

 

Dragi moji, to je to – na kratko

Če me potrebujete mi pišite.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

 

Tema : 3 postavke, ki jih delodajalec išče

… poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se na mojo željo tudi slišala in šla skozi. Zraven tega sem vaše napotke upoštevala in odstranila tisto, kar ste svetovali in se glede tega tudi pogovorila. Potem sem ta življenjepis poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja. Eno podjetje me je poklicalo na razgovor. Jutri ga imam. Hvala za vse! Patricija, Celje

3 postavke, ki jih delodajalec išče
3 postavke, ki jih delodajalec išče

 

… moje mnenje in hvala, da pišete o tej problematiki …

Ko oseba vpaša nekoga drugega za drugo mnenje je lahko vedno drugačno. Ampak pri tem je potrebno vprašati strokovnjaka. Ne pa sorodnika, ki dela 8 ur eno in isto delo v proizvodnji, pride domov in lažerno pred TV. Takšna oseba ti ne more dati tisto, kar nekdo, ki dela in s tem služi. To je moje mnenje in hvala, da pišete o tej problematiki ter hvala za pomoč, Špela, Kranj.

3 postavke, ki jih delodajalec išče
3 postavke, ki jih delodajalec išče

 

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

3 postavke, ki jih delodajalec išče
3 postavke, ki jih delodajalec išče

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

 

Mogoče vas zanima tudi :

 

5/5 - (11 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri