3 razlogi zakaj oseba ne pride do razgovora

3 razlogi zakaj oseba ne pride do razgovora

3 razlogi zakaj oseba ne pride do razgovora

3 razlogi zakaj oseba ne pride do razgovora so lahko tudi posledica napačne ene same odločitve in reakcije, ki vodi v slabo stanje.

 

3 razlogi zakaj oseba ne pride do razgovora

3 razlogi zakaj oseba ne pride do razgovora

Sedaj se bom poglobil malo dlje, kot ponavadi. Čeprav sem veliko krat pisal, da, če oseba nima v redu prošnje za delo ali zanič življenjepis težko pride do razgovora. Vendar se bom sedaj dotaknil tudi tiste temne plati o kateri malo kdo govori, kaj šele piše. In jaz mislim, da pa vi, če ste že tukaj lahko tudi kakšno skrivnost od mene preberete.

 

Zakaj oseba ne pride do razgovora?

A veste, da direktorji med seboj sodelujejo, se poznajo in tudi spremljajo njihov kader? A se zavedate tega, če eno podjetje, ki ima CNC stroje odpusti delavca le ta delavec zelo težko dobi delo pri njegovi konkurenci? Da in temu je tako. Zakaj se boste vprašali? Ker se direktorji med seboj poznajo in točno vedo, kaj

 

3 razlogi zakaj oseba ne pride do razgovora

# 1 – direktor odsvetuje, da se tega delavca zaposli

To lahko naredi na enostaven način. Mu ne da priporočila. Lahko pa tudi čaka na klic od drugega podjetja v zvezi s tem delavcem.

 

# 2 – poznamo podjetja, ki ne rada odpuščajo delavca. A če pa, pa je nekaj z njim hudo narobe oz. se je nekje zelo zalomilo in tega delavca nihče noče

Tega je čedalje več. Vsak se bori, da bi delavca obdržal. A, če delavec ni OK in je počasi že začel delati norije …. enostavno je odpuščen.

 

# 3 – direktor pokliče drugega direktorja in enostavno vpraša DA ali NE

Ta je najlažja in najhitrejša pot, da se preveri kredibilnost novega zaposlenega.

 

A veste kaj?

Ko nekdo lepo reče “meni se jebe za vašo podjetje” to slišijo skoraj vsi. In tega nihče noče slišati. Res nihče. Mogoče pa je zato veliko posameznikov na cesti, ker ne pridejo do razgovora, ker že imajo neko zvezdico ali lunico ali znamkico, ki ga bremeni, da bi sploh prišel do novega podjetja in se tam izkazal. In to je težko razumeti. A obstaja.

 

Zato pazite nase in na jezik

Pazite tudi na vaša dejanja. Ker direktorji se pogovarjajo. O tem ni dvoma in to vemo vsi.  Pazite nase. Bodite previdni. Ne glede v kakšni branži dela ste lahko, da se širi glas o nezadovoljstvu samega delavca znatno hitreje, kot bi si nekdo sploh lahko predstavljal.

 

Kje ste ostali vi?

Za razgovor je potrebna dobra prošnja za delo ali osebni življenjepis. Če ste vse to poslali več, kot 15 podjetjem in niste prišli niti do enega razgovora nekje nekaj ni v redu. Nekje se je zataknilo. Pošljite mi celoto in dobili boste brezplačni komentar, kaj bi sam spremenil. Mogoče pa vam bom tukaj ekstremno pomagal in boste potem lažje prišli do razgovora. Kdo ve?

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : 3 razlogi zakaj oseba ne pride do razgovora

 

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.