3 ubijalske napake na razgovoru

3 ubijalske napake na razgovoru

3 ubijalske napake na razgovoru. Katere so te?

Katere so 3 ubijalske napake na razgovoru?

Dragi moji. Ko greste na razgovor morate biti pripravljeni. Prekleto dobro pripravljeni. A kljub temu se nekomu lahko zalomi. To ni takšen problem. Največji problem je v tem, da so osebe enostavno ostale brez besed. Še huje pa je, da na glas ponavljajo “veste živčen sem …“. Ja in? Tudi mi smo živčni pa vseeno nadzorujemo svoje misli.

 

Tukaj so 3 ubijalske napake na razgovoru

  • Nepripravljenost
    Če pridete na razgovor in ste nepripravljeni to veliko pove o vas samih. Nekatere osebe celo upajo na glas povedati “jojj … se opravičujem, sem popolnoma nepripravljen” ali pa “nisem se imel časa pripraviti za ta razgovor“. Potem takoj sledi vprašanje “Kako to, da ne? Saj na Zavodu ste več kot mesec dni. A v tem mesecu res niste imeli časa za pripravo?“. In potem je oseba še bolj v zadregi.

Ko pridete na razgovor bodite pripravljeni. Vzemite si teh nekaj ur časa doma in se pripravite. Pripravite se predvsem na vprašanja in odgovore. Vadite. Pripravite si besedilo glede sebe “kaj nam lahko poveste o sebi?“. Vadite. Vadite pred ogledalom. Vadite v kopalnici ali na WC-ju. Samo vadite. Ker le tako boste z besedo prišli na dan v vsakem trenutku.

 

  • Ne veste ničesar povedati o podjetju
    Pripravite se na to vprašanje “kaj veste o našem podjetju?” ali pa “ste že kdaj pri nas kupovali in kakšni se vam zdijo naši izdelki?“. Tudi na ta vprašanja se pripravite in vadite odgovore pred ogledalom. Pozanimajte se glede podjetja na spletu. Če tam ni ničesar in še za to podjetje do sedaj niste slišali enostavno povejte, da še to podjetje niste zasledili nikjer. Povejte pošteno.

 

  • Živčnost
    Osebe so živčne, ker niso pripravljene. Še huje pa je, da to ponavljajo. In na razgovoru več krat povedo “kako sem živčen?” ali pa “tako sem živčen, da sem to kar pozabil“. Direktorji takih oseb v veliki večini ne zaposlujejo. Živčnost je samo izgovor za nepripravljenost. Dovolj je s tem! Zberite se in pripravite se. Samo to še vas loči od dobro izpeljanega razgovora.

 

Bodite pripravljeni

Osebe, ki so prestale peklenske razgovore so se prej pozanimale glede podjetja in samega direktorja. Naredile so domačo nalogo. Še več. Vadile so. Pripravljale so se na razgovor. Vzele so si čas in se pripravljali na razgovor.

 

Toliko na kratko
Če potrebujete dobro napisano prošnjo za delo – vam lahko pomagam
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

3 ubijalske napake na razgovoru

3 ubijalske napake na razgovoru

 

prošnja za delo brez razpisa

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Katere so 3 ubijalske napake na razgovoru

Katere so 3 ubijalske napake na razgovoru?

 

3 ubijalske napake na razgovoru

3 ubijalske napake na razgovoru

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.