3 velike prednosti dobre prošnje za delo

3 velike prednosti dobre prošnje za delo

3 velike prednosti dobre prošnje za delo

3 velike prednosti dobre prošnje za delo vas lahko pripeljejo do prej, kot pa sicer. S tem mislim predvsem navadne ali vzorčne prošnje za delo. To lahko uporabljate vse do tistega trenutka, ko boste spoznali, da pa s tem le ni takšnega efekta.

 

3 velike prednosti dobre prošnje za delo

3 velike prednosti dobre prošnje za delo

3 velike prednosti dobre prošnje za delo

So res lahko samo 3 prednosti? Ali jih je lahko nekaj več? Seveda bi jih lahko našteval in našteval, a izpostavil bom bistvene 3 lastnosti.

 

1 # dober izgled

Ko oseba v roke do vašo gradivo bo takoj vedela ali je nekaj posebnega ali ne. Ali je nekaj, kar se splača prebrati in prelistati. Še več. Ali si sploh vzeti čas, da se celotno gradivo prebere. Jap … pojmo je vprašanj.

 

2 # – prepričljivo in dobro besedilo

Besede prodajajo. Vsaj na papirju. A kaj pisati? O čem? Ter še posebej, kako začeti vso celoto? Koga se naj nagovarja? Ufff … polno je teh neznank.

 

3 # – dober zaključek celote

Da ne boste skakali od veselja, če vas oseba pokliče na razgovor … nikar. Bodite umirjeni. Podjetja ne poznate zato ne rabite pisati, da boste zelo veseli, če vas bodo poklicali na razgovor. Tukaj se uporabljajo druge besede. Popolnoma drugačne. Bom umirjene. In te končne besede morajo veliko povedati.

 

3 velike prednosti dobre prošnje za delo ter osebe, ki mi pišejo

Pišejo mi osebe iz različnih krajev. A, če potegnem črto bi se dalo reči, da se skoraj vsi med seboj poznajo. Kako to se boste vprašali? Skoraj vse prošnje govorijo o sami osebi in ne o tem, kje jim ta oseba lahko že takoj pomaga. Pri tem je pa še to skupno, da so v začetku vse osebe zelo vesele, da je kar eno podjetje, ki ga te osebe ne poznajo dalo oglas, da imajo prosto delovno mesto. Zakaj? In tukaj se “zakaj?” vpraša tudi sam bralec? Zakaj mi nekdo pošlje prošnjo za delo, pri tem pa govori o sebi in temu, kaj ima on rad. pa koga to zanima? Bralca in direktorja ne.

 

Priznam – težko je

Nadvse občudujem osebe, ki mi preko telefona rečejo “to pa bom že sama zmogla”. Res to občudujem. Ker ne. Jim nekako na kuncu ne uspe. Ne vem … a nekje jim spodleti. Mogoče je krivo to, da pa le v resnici ne vedo, kako in kaj. Žal marsikomu tukaj sploh ne uspe. Škoda je tega časa in vsega. Čas gre naprej in delovno mesto pa … ko se zapre se zapre. Ni druge pomoči, kot, da oseba upa, da bo naslednjič imela več sreče ali pa boljši čas. Sicer pa … upanje umre zadnjo.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene. Dobili boste vsaj nekaj. Če boste upoštevali boste. Če pa ne … pa ne.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : 3 velike prednosti dobre prošnje za delo

– – – – – – – – – –

G. Sandi imate popolnoma prav. Upanje umre zadnje. Tako je bilo tudi pri meni. Potem sem našla vas in prišla do razgovora. In to v 4 poskusu. Sedaj se moram samo še malo potrenirati, da mi bo razgovor šel gladko. Da ne bom imela treme in se zapletla. G. Sandi -> hvala vam za pomoč.

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.