4 izmensko delo plača

4 izmensko delo plača

4 izmensko delo plača

4 izmensko delo plača je zelo različna od samega področja dela. Pri tem je v določenih primerih 3 izmensko delo bolje plačano, kot 4 izmensko delo.

 

4 izmensko delo plača

4 izmensko delo plača
4 izmensko delo plača

To je različno od kolektivne pogodbe in od podjetja. Spet za katero podjetje gre. Poznam primere, ko so za 4 izmensko delo plačani samo 60-80€ več, kot tisti iz 3 izmene. V drugem podjetju pa ta številka lahko presega tudi več, kot 200€. Tako, da je res odvisno od samega podjetja. Zato, če iščete delo v izmenah iščite pri večih podjetij in pazljivo bodite pri izračunu plače.

 

Kako poteka 4 izmensko delo?

Ponavadi to delo poteka takole : 2 dni zjutraj, 2 dni popoldan, 2 dni nočna ter 2 dni doma.

 

 

Denar, denar, plača, …

Plača na koncu meseca je pomembna. Zelo pomembna. Oseba oz. vsaj jaz delam za denar in ne zaradi tega, da si za mojega delodajalca kvarim zdravje. Ne-ne. Jaz delam za denar. In plača pri meni je pomembna. Tako zelo, da, če mi delodajalec jamra grem drugam. S tem nikakor nimam problema. Zakaj pa bi nekaj delal zastonj? Ali pa samo za obstanek podjetja? Saj noben delavec v resnici ne ve, kakšna je resnična težava podjetja. Če podjetju ne gre, se naj zapre. Ne pa, da delavec dela in ne dobi plače … pri tem pa je toliko dober, da podjetje držim pokonci. A na koncu delavec nima nič od tega. Še več. To je žalostno.

 

Zakon o delovnih razmerjih – ZDR -1

Več : http://www.pisrs.si/

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

 

Tema : 4 izmensko delo plača

 

… kaj naredim in postorim

Lepo pozdravljeni. Sam delal 4 izmensko delo in to samo iz tega razloga, da imam nekaj dni čas ter še vmes, kaj naredim in postorim. Drugače se ne bi odločil za takšen urnik, ker je kar naporno.

4 izmensko delo plača
4 izmensko delo plača

… dobila 3 mesečno poskusno delo …

Hvala za vso pomoč! Prišla do razgovora ter dobila 3 mesečno poskusno delo. Komaj čakam! Martina, Jesenice

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

izmensko delo plača
izmensko delo plača

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

5/5 - (21 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri