5 napornih vprašanj na razgovoru

5 napornih vprašanj na razgovoru

5 napornih vprašanj na razgovoru

5 napornih vprašanj na razgovoru so lahko tisti ključni, da izveste, kaj direktorja sploh zanima in kaj išče.

 

5 napornih vprašanj na razgovoru

5 napornih vprašanj na razgovoru
5 napornih vprašanj na razgovoru

To so vprašanja na katera nekdo ali pa večina ne rada odgovarja. Mogoče zaradi tega, ker ne vedo, kak in kako naj odgovorilo, da bo tako, kot treba.

Tukaj je teh 5 napornih vprašanj : 

# 1 – kakšne so vaše slabosti?

# 2 – kje se vidite čez 5 ali 10 let?

# 3 – česar pri zadnjem delodajalcu niste marali?

# 4 – kako delate pod pritiskom?

# 5 – simpatizer katere politične stranke pa ste?

 

A ste katero vprašanje tudi vi prepoznali?

Mogoče ste tudi vi slišali na razgovoru oz. so vas kaj tako podobnega tudi vprašali. Ali pa ste zaradi teh ali še katerih drugih vprašanj pristali v zadregi? Ker to v nobenem primeru ni dobro. če oseba pride v zadrego se le to opazi. In mogoče je to trenutek, ki ga sam direktor pričakuje in ga želi imeti. Da osebo dobi v zadregi in spozna, kako se bo iz nje reševala. Kakšno rešitev si bo ta kandidat pred seboj našel. Ali bo izgovor ali pa samo enostavna beseda, da pa tega podatka ne ve.

 

Ne pridete do razgovora, pa bi rad?

Potem imate en velik in zelo boleč problem, kajne? Potem je v vašem gradivu zagotovo nekaj zelo narobe. Mogoče je kakšna mala malenkost. Nekje je neka napaka, ki samega direktorja odvrne od tega, da bi vas poklical na razgovor. Nekaj zagotovo je. Ali pa je samo to, da je že sam kandidat izbran. Saj veste – veze in poznanstva. In, da najdemo to napako vam lahko pomagam jaz. Pošljite mi celoto in dobili boste brezplačni komentar. Da. Dobili boste komentar. Če pa ga boste upoštevali pa in bo odvisno samo od vas.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

 

Tema : 5 napornih vprašanj na razgovoru

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

5 napornih vprašanj na razgovoru
5 napornih vprašanj na razgovoru

… ki ga vsaka administratorka tudi nima …

Vem, da je prošnja za delo medicinske sestre težko napisati, saj zahteva nekaj več. Tisto znanje, ki ga vsaka administratorka tudi nima. Še bolj pa to, da je komunikativna ter da hoče pomagati tudi tistim, ki trpijo in iščejo pomoč. Meni je g. Sandi pomagal tako, da sva se slišala in šla skozi. Od začetka do kraja. Le tako sva se pogovorila in tudi sama začela spoznavati vse napake, ki so v moji prošnji. Bilo je tega res preveč.

napornih vprašanj na razgovoru
napornih vprašanj na razgovoru

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

… dobila 3 mesečno poskusno delo …

Hvala za vso pomoč! Prišla do razgovora ter dobila 3 mesečno poskusno delo. Komaj čakam! Martina, Jesenice

napornih vprašanj na razgovoru
napornih vprašanj na razgovoru

 

Kaj pa tole :

5/5 - (10 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri