A bi mi našli delo

A bi mi našli delo

A bi mi našli delo?

“A bi mi našli delo” mi je ena oseba napisala v mailu. In moj odgovor je bil enostaven -> NE.

 

A bi mi našli delo

Ja, kaj drugega pa naj bi ji odpisal? Tukaj je več razlogov. A dela jaz ne išče. Ne-ne. Tega pa ne delam. Tukaj pa se mora oseba že malo sama angažirati in potruditi, da bo prišla vsaj do tega, da bo našla kakšen zanimiv oglas na katerega ustreza. Ker, če oseba vsaj malo ne ustreza nima smisla nekaj pošiljati.

 

Ampak, tukaj je bil samo ta stavek

“A bi mi našli delo” in nič drugega. Niti “Lepo pozdravljeni”, ali pa “zdravo”, ali pa bilo kaj drugega. Oseba je začela direkt in ni hotela izgubiti časa. Mogoče se ji je mudilo? Pojma nimam. A s tem stavkom me nekako ni prepričala, da bi ji pomagal in si za njo vzel svoj dragoceni čas. Mogoče, če bi več napisala bi bilo drugače. A tukaj pa ne.

 

Kje se zatika?

Pojma nimam. Mogoče pri sami osebi. Mogoče nima časa ali pa nima več ideje, kako bi na nek način prišla do razgovora. V tem primeru sem siguren, da je prošnja za delo neberljiva ter nima takšnega efekta, kot bi ga sicer lahko imela. Zato verjetno oseba ne pride nikamor. Pa tudi, ko išče pomoč se na čuden način izrazi. Pri pomoči je nekomu potrebno več informacij, kot pa nekaj stavkov. Vsaj pri meni je tako. Ker, če mi oseba v kratkem piše od mene tudi dobi kratek odgovor.

 

Kako naprej?

Predvsem se je treba osredotočiti na gradivo, ki se pošilja okoli. Kakšno je? Kaj pravzaprav pove o vas samih? Kje je tisto, kjer je treba dopolniti ali spremeniti. Ter še bolj, kaj je bistvo, katerega je potrebno izpostaviti. Vem pa, da le to ni lahko delo. Težko je. Prekleto težko.

 

Ne mi pisati

Tudi vi, če imate misel ali idejo, da pomagam osebam brez njihovega trudi -> ne. Ne pomagam. Ne na takšen način.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : A bi mi našli delo

… pa bil res kratek email …

Zdravo. To je pa bil res kratek email. Škoda, da niste te osebi napisali več, da vam odgovori. Da se vidi, kaj je mislila.

A bi mi našli delo
A bi mi našli delo

 

A bi mi našli delo
A bi mi našli delo

 

Mogoče vas zanima tudi :

 

 

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri