A dobite vsaj odgovor na poslane prošnje

A dobite vsaj odgovor na poslane prošnje

A dobite vsaj odgovor na poslane prošnje

A dobite vsaj odgovor na poslane prošnje za katero ste se prekleto potrudil in se popolnoma razpisali? Škoda, da ne. A zakaj?

 

A dobite vsaj odgovor na poslane prošnje

A dobite vsaj odgovor na poslane prošnje

A dobite vsaj odgovor na poslane prošnje

Če je vaše gradivo bilo “kar nekaj” potem je škoda vsakega centa in vsakega časa, da se še z vami kdo ukvarja. Žal to tako je in takšna je politika podjetja. Gleda se vsak cent in vsaka minuta, ki mora iti brezveze nekam, da se nekomu nekomu obrazloži, da ni primeren. Seveda ni primeren, ko pa je oseba poslala kar nekaj. Zakaj  bi se podjetje s tem še moralo ukvarjati?

 

Če podjetje išče administratorja pišite o tem

Tukaj še meni sedaj ni jasno, zakaj, če oseba piše za delovno mesto administratorja piše o tem, kaj je delala v proizvodnji. Kako je prelagala, čistila in zlagala komade. Zakaj? To nima nobene veze z administracijo. Popolnoma ničesar! In zakaj potem oseba pričakuje, da ji bo podjetje še odgovorilo, ko pa nič pametnega ni napisala, kje lahko pomaga samemu podjetju.

 

Še huje pa je …

Ko oseba napiše, da popolnoma popolnoma ustreza pogojem, potem pa piše o znanju dela v proizvodnji? Tudi to ne gre skupaj, kajne? Pač za večino že, a za direktorja pa ne. In smo spet na začetku. Oseba si želi dela in se že vidi na delovnem mestu, direktor pa je ne vidi. Sploh je ne more videti, ker mu ničesar o svojem znanju v administraciji ni povedala oz. napisala. In tukaj je škoda.

 

Sedaj so drugačni časi

Težje je priti do direktorja. Težko. Prekleto težko. Ne enostavne poti. Ne ni je. Še huje pa je, ko oseba na koncu napiše “z veseljem se bom udeležila razgovora ter vam o sebi še več povedala“. Kaj pa bi še več ta oseba povedala? Saj je že vse napisano? Ali ne. Se motim? Lahko, da se. A, kaj bi še več povedala, če je imela priložnost, da napiše pa ni. Zakaj pa ni napisala? In tega direktorja ne zanima. Ste napisali ali ne? Če ne … adijo. Če pa ste m podali dovolj tehten razlog, potem pa si vas bo želel spoznati. In tukaj je vsa celota lepo zavita v celofan.

 

Kako do razgovora

Prekleto in presnemano težko. A se da 🙂 Se da. Če veš in znaš. Potem je lažje. Veliko bolj lažje. In, če ste že tu in to berete morate vedeti, da vam mogoče lahko pomagam. In spet sem napisal mogoče. To pa zato, ker ne delam čudežev. Pišejo mi osebe brez izobrazbe, pa bi rade delovno mesto, kjer je potrebno znanje in izkušnje. Tega žal jaz ne znam napisati. Res ne. In, če oseba niti malo ne ustreza zahtevam, ki jih podjetje želi ob sebi … meni se ne sanja, kaj naj napišem.

 

Če ne pridete do razgovora mi pišite.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : A dobite vsaj odgovor na poslane prošnje

– – – – – – – – – –

… jezi tudi mene …

Lepo pozdravljeni. To jezi tudi mene. Pa saj sem poslala email in bi mi lahko vsaj preko emaila odgovorili. A nič od njih!

– – – – – – – – – –

Na to temo … to je težko za vsako podjetje. Tako, kot ste sami napisali. nekateri samo pošiljajo iz razloga Zavoda, drugi pa …

– – – – – – – – – –

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.