A4 prošnja za delo

A4 prošnja za delo

A4 prošnja za delo

A4 prošnja za delo je lahko zelo enostavna, ki pa mislim, da zelo težko pritegne. Če ima kandidat res znanje in izkušnje se nekako le da. A drugače pa je zelo težko.

 

 

A4 prošnja za delo

A4 prošnja za delo
A4 prošnja za delo

Težko je. Še bolj pa je težko, ko nekdo od tebe v kratkem stavku pove, da ga navdušiš. Če že potem se oseba mora osredotočiti samo na svoje znanje in koliko dobička je v nekem poslu naredil. Vse ostalo pa se napiše bolj na dolgo. Ampak teh primerov je čedalje manj. Super, kajne? Da – super je to. Ampak, če imate znanje in izkušnje se s temi stvarmi ne rabite sekirati. Če pa tega nimate pa tudi ne, saj ne boste prišli na to podjetje. Tako, da je po drugi strani to kar hitra selekcija.

 

Vendar to še zdaleč ni vse

Kako bi lahko nekdo vse napisa na A4? Bolj težko. Razen, če je začetnik. Naprimer oseba, ki mi je pisala. Želela je, da ji pomagam pri njeni prošnji za delo. Ampak res, njena prošnja je bila samo polovice A4. Zakaj? Ker je 20 let delala, kot šivilja v enem podjetju. In teh 20 let je delala eno in isto delo. Kaj ima oseba tu za napisati? Skoraj nič. No razen tega, da zna šivati, a vse drugo pa je bilo zelo skromno. Še računalništvo ter tuji jeziki niso bili v tem segmentu, da bi se splačalo kaj napisati. Enostavno tega oseba ni potrebovala in se ni trudila, da bi kaj več znala. In na tem je tudi ostala.

 

Pustite dolžino

Važno je, kaj se napiše in kako? To je bolj bistvenega pomena. Predvsem iz tega naslova, ker se je potrebno dotakniti tudi tiste osebnosti, ki pa lahko o samem kandidatu res veliko povedo. Zakaj bi si direktor nakopal na svoja pleča osebo, ki je vedno konfliktna in dela nenehne težave? A ne verjamete v to? Tukaj je živ primer. Moj primer. V podjetju smo iskali storitev. In našli smo podjetje, ki to ima. A zataknilo se je na koncu, ker pa eni osebi v drugem podjetju se nekaj ni dopadlo. Ampak kakšno vlogo ima tista oseba, ko pa je bila sklenjena pogodbo za samo realizacijo? Prav nobene. Ampak oseba je celoto zaustavila. Ko sem jo dobil na telefon in vprašal zakaj mi je odgovorila “Zakaj pa ne. Vse pa tudi ne more iti tako gladko” in to so besede podjetja od katerega smo lupili eno storitev. Celoto so po 10 dneh uredili. Oseba je namerno zaustavila proces dela. Namerno.

 

In končni rezultat?

Kljub temu, da je podjetje to z 10 dnevno zamudo naredilo smo bili malo šokirani ter tudi prišli do spoznanja, da pač tako to je. Pri tem smo začeli iskati druga podjetja, ki pa tudi niso bila kaj preveč verodostojna. In kaj smo naredili mi? S tem podjetjem več ne poslujemo. Ne. Čeprav nas občasno pokličejo jim z velikim veseljem povemo, da smo zaradi tega incidenta zaključili vso sodelovanje. Pri tem jim dam vedno vedeti, kaj se nam je zgodilo in od njih prav nihče ni odreagiral tako, da bi se nam vsaj opravičili ali kaj drugega. Ne. To je za njih popolnoma samoumevno. Nam pa ne. Če se nekaj dogovoriš se tega držiš.

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek predvsem pri tem, da pokomentiram vašo prošnjo za delo in to brezplačno. Potem pa vidimo za naprej.

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : A4 prošnja za delo

A4 prošnja za delo
A4 prošnja za delo

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

A4 prošnja za delo
A4 prošnja za delo

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

… sem bila pripravljena in pogovor je stekel  …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vse in ves trud ter vso pomoč. Sem včeraj bila na razgovoru v računovodskem servisu pa so me takoj in prvo prašali, kako to, da sem od prejšnjega podjetja šla vstran. Enako ste mi vi povedali, kaj jih zanima. Zato sem bila pripravljena in pogovor je stekel brez problema. Tudi sem jim povedala, kaj ne pričakujem in česar si ne želim. Povedali so, da se tega zavedajo in da, kot ekipa dela na tem, da se to ne dogaja. Naslednji sestanek imam s sodelavci naslednji teden. Potem pa akcija. Hvala vam, Simona iz Šentjurja

 

A4 prošnja za delo
A4 prošnja za delo

 

 

Mogoče vas tudi zanima :

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri