Administrator zaposlitev Maribor

Administrator zaposlitev Maribor

Administrator zaposlitev Maribor

Administrator zaposlitev Maribor je v veliki meri zelo iskano področje. A tukaj morate paziti, kaj boste napisal in izpostavili.

 

Administrator zaposlitev Maribor

Administrator zaposlitev Maribor

Administrator zaposlitev Maribor

Več za prosta delovna mesta : https://m.ess.gov.si/

Evo. Tukaj zgoraj administrativnih delovnih mest. Nekaj jih je. A tudi lahko pošljete vaše gradivo na tista podjetja, ki nimajo razpisanega oglasa.

 

Delo administratorja je zelo raznoliko

Da. Zato tudi lepo napišite točno, kje vse lahko samemu podjetju že takoj pomagate. Ravno včeraj sem imel razgovor in pogovor na to temo. Oseba je nekaj malega napisala ostalo pa … to je to. Nič drugega. če oseba ne napiše nič v zvezi s tem, kje lahko, kot administratorka že takoj pomaga ne bo poklicana na sam razgovor. Ne bo. To pa zato, ker je pozabila napisati, kje lahko, kot administratorka pomaga. Če tega ni napisala za direktorja pomeni, da tega ne zna in iz tega področja nima izkušenj.

 

Pazite!

Ker je mogoče to samo za vas prva in tista res enkratna priložnost, da dobite delo v tem podjetju pazite, kaj boste sploh poslali dalje. Pazite, kakšno bo vaše gradivo. Bodite zelo previdni, kaj boste napisali in kaj ne. Četudi mislite, da je vaše gradivo OK in zelo dobro, mogoče temu le ni tako. Če imate omenjeno besedo “moji hobiji” ali pa “z možem” ali pa “v prejšnjem podjetju sem delala” … to ni to. Tukaj potem nekaj ne štima. Ker, ko oseba napiše v prejšnjem podjetju je že s tem izgubila bralca. Raje bi napisala v Podjetju XXXPPP d.o.o. sem skrbela za administrativa dela, kakor tudi za računovodski suport. Evo., To je veliko boljše, kot pa tisti suhoparni stavek “z zadnjem podjetju”, kajne? Ampak izbira, kar boste poslali naprej je vedno vaša.

 

Splača se potruditi

Pred časom sem pomagal osebi, ki si je vneto želela delati v enem podjetju. Tam, kjer je delal tudi njen “ljubček, ljubimec”. Skratka, imela je moža ter tudi tega “ljubimca”. In ta želja je v njej gorela. In to ni bilo enostavno. Sploh ne. Še bolj pa to, da je imela zelo male možnosti, ker ni imela delovnih izkušenj. In tukaj se ponavadi vse ustavi. Tukaj zašteka. In to je problem. Velik problem. In potem je tukaj še tista druga slabost. Ni imela motivacije za nova znanja ter da bi se vpisala v tečaj. Da bi si pridobila vsaj nekaj znanj. Tistih osnovnih. Ne. In to je to. Žal ste tudi sami spoznali, da ji le nekako nisem mogel pomagati, ker ni imela ničesar in tudi trudila se ni.

 

A vi se trudite?

Če se je super. Če ne je vse zaman. Osebe, ki se trudijo so tiste s katerimi rad delam. S tistimi, ki pa samo pametujejo in nimajo ne želje in ne motivacije, da bi se vsaj malo potrudile … tiste pa pošljem vstran. Da. Tako enostavno je to. Torej, če se vi trudite bo lažje. Bo tudi zelo veliko bolj lažje in še bolj hitreje.

 

Kako pa vi iščete delo?

Eno je to, da pošljete, ko je oglas. Drugo pa to, da se sami angažirate in pošljete klub temu, da pa podjetje le nima oglasa. Ker tudi tukaj so lepi rezultati in treba je iskati odprta vrata tudi tam, ko ne veste, da vam bodo odprli. To je lep primer pisanja prošenj na slepo. Se pošlje in kasneje pokliče ter vpraša ali je primerno, da bi se spoznali ali ne. Takoj boste dobili odgovor. A, kaj poslati to pa je vedno tista super novica, ki vam bi koristila za v naprej. Namreč, če že nekaj pošljete na slepo le to gradivo naj bo tako, da bo bralec takoj vedel, kdo ste in kje mu lahko že takoj pomagate. Kaj bo z vami pridobil. Kaj je tisto, zakaj ste sami boljši od vaše konkurence. Od konkurence npr. vaše sošolke iz srednje šole, ki je veliko plonkala. Kje in zakaj vi! To morate lepo razdeliti in opisati. Potem ste na konju, a je to težko. Prekleto težko.

 

Tukaj vam lahko pomagam jaz

Pošljite mi celoto. Slišali se bomo in gremo naprej. Korak po koraku.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Administrator zaposlitev Maribor

Administrator zaposlitev Maribor

Administrator zaposlitev Maribor

 

… da dosežem tisti nivo …

G. Sandi lepo pozdravljen. V Rušah sem dobila delo, kot pomočnica administratorja. Sicer je samo poskusno delo za 3 mesece vendar se splača potruditi in izkazati. Še bolj pa, da si pridobim tista znanja, ki jih najbolj potrebujem, da dosežem tisti nivo, da me bodo zaposlili. Če ne ti, pa nekdo drug. Zelo sem vesela, da ste mi pomagali in da sem končno po 3 mesecis vnetega iskanja dela v administraciji sploh prišla do razgovora. Hvala, Simona

 

5/5 - (16 votes)
Posted in Tips – smart tips.