Agencija za delo

Agencija za delo

Agencija za delo

Agencija za delo

Agencija za delo
Agencija za delo

Agencija za delo vam lahko pomaga. Tudi vam lahko zaupa, katera podjetja iščejo kader. To je zelo važen podatek. Še bolj važen podatek pa je, koliko kandidatov ostanejo v določenem podjetju.

 

Agencija za delo ter včlanitev

Če želite, da vas agencija za delo vodi oz. vam pošilja prosta delovna mesta se boste morali včlaniti. Pri tem boste pustili vaše podatke ter tudi vaš življenjepis. Tako bo agencija za delo točno vedela ali ste primeren kandidat za določeno delovno mesto ali ne.

 


prošnja za delo
prošnja za delo

Agencija za delo vam lahko …

Lahko pa vam ponudijo tudi delo, za katerega vi osebno ne boste pripravljeni, da bi ga delali. Mogoče je prenizka plača, slabi delovni pogoji, podjetje je na slabem glasu, predaleč od doma, delo v tujini, … teh razlogov je na koncu lahko res veliko. Vendar tukaj se morate sami odločiti ali boste samo delo sprejeli ali ne. Tukaj se gre za vas, vaše zdravje in … na koncu šteje tudi plačilo.

 

Vendar pazite

Predvsem bodi previdni, kaj se samega dela tiče. Še posebej mislim pri tem, kakšni so delovni pogoji. Ker spoznal sem podjetja, ki imajo delovna mesta in prav nihče se noče na tistem delovnem mestu zaposliti. Že, ko oseba vidi, kaj bi morala delati,  reče “ne“. In, ker potrebujejo delavca to podjetje išče delavca prav na vseh področjih in na vse možne načine. In pri tem jim agencija lahko lepo pomaga. Ker tam so prijavljene osebe, ki bi rade delale in si iščejo delo še bolj zavzeto, kot pa samo iskanje preko Zavoda.

 

Agencija za delo ter splet

Bodite previdni, da ko pridete na spletno stran agencije, da je to res agencija in ni samo ena spletna stran, kjer je polno reklam in ponujajo oglase od drugih spletnih strani. Takih strani se izogibajte. Prej preverite, katere agencije za delo so verodostojne in jim je moč zaupati.  Ker vsakomur tudi ni za zaupati. Pri tem pa je še na koncu samo plačilo. Tudi o tem se prepričajte, če vam je OK, koliko € boste dobili na mesec za določeno delo.

 

Lahko pa mi pišete

Pišite mi in zraven priložite vaše gradivo ali je to prošnja za delo ali življenjepis ali vse. Pokomentiral vam bom celoto, tako da boste vedeli pri čem sploh ste. Kaj imate preveč in kaj bi dodal v vašem gradivu. Vseeno se morate zavedati, je tudi vaše gradivo odvisno od tega ali boste spoznali novega delodajalca ali ne.

 

Pišite mi

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

 

Sandi

Tema : Agencija za delo


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Brezplačni pregled prošnje za delo

 

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

Agencija za delo
Agencija za delo

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

Agencija za delo
Agencija za delo

… so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela …

G. Sandi lep pozdravljeni. Pri iskanju pomoči sem naletela na mnoge članke, ampak vsi so se ponavljali in … brezveze. Nobene temeljne osnove. A pri vas pa je bilo drugače. Sva se slišala, ste mi prisluhnili in svetovali. Ampak to, kar ste povedali je bilo malo drugače od tistega vsega prebranega in napisanega. Bolj je bilo pristno. Zato sem upoštevala vaše nasvete in šla v akcijo. Po poslanih 7 prošnjah za delo sem prišla samo do 1 razgovora in še ti so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela. Res sem vam hvaležna za vso pomoč. Marjana, Senovo

 

Agencija za delo
Agencija za delo

… sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora …

G. Sandi zdravo. Hvala za vse. Moram napisati, da sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora. Delo je bilo prezahtevno zato ga nisem hotela. Hkrati pa so me na razgovoru spraševali o nosečnosti, otrocih, poroki, … in … šla sem vstran. Pa kaj jih to zanima? Ampak sedaj vem, da sem na pravi poti do razgovora, Sabina, Kamnik

Agencija za delo
Agencija za delo

… od 7 poslanih osebnih življenjepisov prišla do razgovora …

Spoštovani g. Sandi. Preko interneta sem iskala razne nasvete ampak vsi so bili preveč “lepljivi”, kar pa v realnosti ni tako. Vsi pišejo samo dobre stvari in kako se “hitro” pride do razgovora, vi pa o tem pišete malo drugače. Bolj realno. Ni tako vsiljivo in na nivoju. Ker sem si pustila vaše pomoči sploh ne obžalujem. Saj sva se slišala in šla skozi. Preko pogovora sem spoznala, da imate prav in da imate res bogate izkušnje iz tega področja. tako sem od 7 poslanih osebnih življenjepisov prišla do razgovora. Pa še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečne poskusnega roka dela. Napišem lahko samo to, da sem glede tega zelo vesela! In hvala vam iz srca, Saša, Rače

 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Agencija za delo

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri