Agencija za delo

Agencija za delo

Agencija za delo

Agencija za delo

Agencija za delo 2

Agencija za delo 2

Agencija za delo vam lahko pomaga. Tudi vam lahko zaupa, katera podjetja iščejo kader. To je zelo važen podatek. Še bolj važen podatek pa je, koliko kandidatov ostanejo v določenem podjetju.

 

Agencija za delo ter včlanitev

Če želite, da vas agencija za delo vodi oz. vam pošilja prosta delovna mesta se boste morali včlaniti. Pri tem boste pustili vaše podatke ter tudi vaš življenjepis. Tako bo agencija za delo točno vedela ali ste primeren kandidat za določeno delovno mesto ali ne.

 


prošnja za delo

prošnja za delo


Agencija za delo vam lahko …

Lahko pa vam ponudijo tudi delo, za katerega vi osebno ne boste pripravljeni, da bi ga delali. Mogoče je prenizka plača, slabi delovni pogoji, podjetje je na slabem glasu, predaleč od doma, delo v tujini, … teh razlogov je na koncu lahko res veliko. Vendar tukaj se morate sami odločiti ali boste samo delo sprejeli ali ne. Tukaj se gre za vas, vaše zdravje in … na koncu šteje tudi plačilo.

 

Vendar pazite

Predvsem bodi previdni, kaj se samega dela tiče. Še posebej mislim pri tem, kakšni so delovni pogoji. Ker spoznal sem podjetja, ki imajo delovna mesta in prav nihče se noče na tistem delovnem mestu zaposliti. Že, ko oseba vidi, kaj bi morala delati,  reče “ne“. In, ker potrebujejo delavca to podjetje išče delavca prav na vseh področjih in na vse možne načine. In pri tem jim agencija lahko lepo pomaga. Ker tam so prijavljene osebe, ki bi rade delale in si iščejo delo še bolj zavzeto, kot pa samo iskanje preko Zavoda.

 

Agencija za delo ter splet

Bodite previdni, da ko pridete na spletno stran agencije, da je to res agencija in ni samo ena spletna stran, kjer je polno reklam in ponujajo oglase od drugih spletnih strani. Takih strani se izogibajte. Prej preverite, katere agencije za delo so verodostojne in jim je moč zaupati.  Ker vsakomur tudi ni za zaupati. Pri tem pa je še na koncu samo plačilo. Tudi o tem se prepričajte, če vam je OK, koliko € boste dobili na mesec za določeno delo.

 

Lahko pa mi pišete

Pišite mi in zraven priložite vaše gradivo ali je to prošnja za delo ali življenjepis ali vse. Pokomentiral vam bom celoto, tako da boste vedeli pri čem sploh ste. Kaj imate preveč in kaj bi dodal v vašem gradivu. Vseeno se morate zavedati, je tudi vaše gradivo odvisno od tega ali boste spoznali novega delodajalca ali ne.

 

Pišite mi

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema : Agencija za delo


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Brezplačni pregled prošnje za delo

Agencija za delo

Agencija za delo

Agencija za delo 1

Agencija za delo 1

Agencija za delo 2 3

Agencija za delo 2 3

Agencija za delo

Agencija za delo

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.