Aktualna prosta delovna mesta ta hip

Aktualna prosta delovna mesta ta hip

Aktualna prosta delovna mesta ta hip

Aktualna prosta delovna mesta ta hip je potrebno iskati in trkati na zaprta vrata. Še bolj pa se delo dobi, če vas nekdo priporoča.

Aktualna prosta delovna mesta ta hip

Aktualna prosta delovna mesta ta hip

Tukaj je nekaj res. Nekaj resnice. Ob tem, ko osebe iščejo res aktualno delo za sebe delajo veliko napako. Iskati morajo tisto, kar sami iščejo in ne tisto, kar drugi ponujajo. To je razlika, kajne? Zato začnite iskati delo, ki zanima vas. In ne tam, ker vam drugi postavljajo pogoje. Zato je to iskanje že v samem začetku zelo zgrešeno.

A, kje so prosta delovna mesta?

Težko povem. Sami oglasniki se ponavljajo. Pa zakaj eno in isto podjetje išče trgovca za delo v trgovini? Zato, ker še tistega, ko ga ima ne ceni. Ga zmerja, izvaja mobing na njem in še kaj drugega. Zato osebe gredo vstran. In prav je tako, da osebe gredo in si tega ne dovolijo. Po drugi strani pa podjetje nima več delovne sile in išče. Tako po oglasih, kakor ostalih medijih. In slaba znamka trgovine se takoj razve. Zato, če boste na razgovoru boste kar hitro spoznali, da ste mogoče bili edini, ki je sploh poslal prošnjo za delo. Ker drugi niso. Ker drugi samo preskočijo to podjetje.

Zato trkajte na zaprta vrata

To je lepa priložnost za tiste, ki so komunikativni ter imajo že nekaj znanja. Le ti si bodo lažje poiskali delo tudi v tej obliki, da bo bolj pisana na njihovo kožo, kot pa na samo izkoriščanje. In tudi ti, si le tega ne bodo dovolili. Poznam osebe, ki so imele mobing in vem, kaj mobing pušča po vsej tej galami. Ni lepo. Pravzaprav je hudo. Nekateri so morali vzeti tudi kakšno tableto. Veste temu direktorju je vseeno za osebje. Popolnoma vseeno. Zato pa je takšen. Sedaj ima problem, da nima osebja, a takoj, ko se bo ena oseba našla je vse po starem. Po domače je to nek začaran krog.

A zakaj se vam splača trkati?

Tukaj je tista skrivnost po novem odkrivanju. Po tem, da boste spoznali tisto, kar do sedaj si niste upali pomisliti ali pa boste spoznali tisti del podjetja, ko pa sploh niste vedeli, da obstaja. Zato je dobro, da imate tiste prave informacije.

 

# 1 – Lahko boste na pravem mestu ob pravem času

# 2 – Lahko dobite informacijo, kaj podjetje zares potrebuje

# 3 – Lahko pa enostavno spoznate podjetje, pa ugotovite, da to ni delo za vas

 

Sam se izogibam podjetij, ki vedno išče

Če podjetje išče in raste se to vidi. Če pa je trgovina z dvema prodajalkama, pa nekaj škripa. Seveda se vpraša in že pogled ali solze vse povedo. Sploh ne rabi odpreti ust, pa vemo, da ji ni lahko. In to je žalostno. Pa saj to se vidi. Oseba, ki že nekaj časa išče drugo delo, kar hitro spozna, kdo išče in kdo išče že nekaj časa. Tiste lepe slogane in vse lepe besede o timu in ekipi ne upoštevajte. Raje se prepričajte. Saj veste, da list lahko prenese marsikaj. IN res prenese.

Kaj sledi?

Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Enostavno. Dobili boste, kaj imate preveč in kaj premalo napisano. Tukaj prošnje ne popravljam. Dobili boste mnenje. Mnenje, ki vam bo ali pa ne koristilo. Vse je odvisno od vas samih.

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Aktualna prosta delovna mesta ta hip

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.