Ali imate izpit za viličarja

Ali imate izpit za viličarja

Ali imate izpit za viličarja

Vse pogosteje za delo v proizvodnji zahtevajo izpit a viličarja. Pri tem jim je to mogoče še edini pogoj. In verjemite mi, da ne delajo razlik med moškim in žensko. Njim je važno samo eno : ta oseba za to delovno mesto mora imeti izpit za viličarja.

 

Kaj, če ga nimate?

Izpit za viličarja vam lahko le koristi. In ga lahko greste delati tudi samostojno. Res, da nekaj stane vendar je to dobra investicija v vaše delovno kariero. Zato priporočam, da prosite delodajalca naj vas da na izpit za viličarja ali pa se za to potezo odločite sami in ga opravite v lastni režiji.

Prednosti izpita za viličarja je veliko. Mogoče predvsem ta, da, če želite zamenjavo delovnega mesta se lahko s tem pohvalite. In, če napišete, da jim lahko takoj pomagate na tem in tem področju ste prehiteli vso konkurenco.

 

Ne glede … gre za vas

Na koncu se vedno gre za vas. Koliko krat sem slišal “če podjetje želi, da imam izpit za viličarja naj mi ga plača“. Potem pa je druga oseba zasedla to delovno mesto, tega delavca pa so premestili drugam. Mogoče celo na slabše. Tukaj moram poudariti, da je v Sloveniji še nekaj oseb, ki bi radi delali in za to se trudijo vsaki dan. Iz dneva v dan.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

 

 

Ali imate izpit za viličarja

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej

<< Prev
Next >>
Rate this post
Posted in Tips – smart tips.