Ali tetovaže motijo delodajalca?

Ali tetovaže motijo delodajalca?

Ali tetovaže motijo delodajalca?

Ste kdaj že bili na kakšnem oddelku trgovine, ko je mimo vas ali pa do vas prišla oseba polna tetovaž? Kako se vam je zdelo? Ste se lahko pogovarjali lepo s to osebo ali se vam je zgodilo, da ste si prej morali ogledati vse te tetovaže?

 

Ali tetovaže motijo delodajalca ter
samo delovno mesto

Pred časom sem pomagal osebi (ženski), ki je imela prav vse pogoje za določeno delovno mesto. Vendar po razgovoru jo niso niti poklicali, kaj šele odpisali, da je ne želijo imeti v svoji ekipi. Vendar problem se je sistematično pojavljal dalje. In meni to ni bilo všeč. Zato sem jo prosil za pogovor preko Skypa. In, ko sem zagledal to luštno žensko mi je postalo takoj jasno, zakaj se je vsi izogibajo. Namreč tetovažo je imela na vratu, takoj pod licem in sama tetovaža je bila grda. Sam ustvarjalec ni lepo naredil. Žal, a resnično. A druga tetovaža je bila pod ušesom do vratu.

 

Ali tetovaže motijo delodajalca ter nastanek problema

Kljub temu, da je ta oseba imela vso znanje + še več delovnih izkušenj ji delodajalci niso dali priložnosti. Bali so se tudi, kaj bodo rekle njihove stranke oz. kako bodo odreagirale. Začetek problema je že v tem, da si vsak delodajalec želi imeti osebo, ki bo odražala zaupanje in s tem povečevala dobiček samemu podjetju.

 

Kaj sedaj?

Problem je in to velik. če prideš na razgovor in de odslovijo zaradi tetovaže ima vsaka oseba pri vsem tem grenak priokus zavrnitve in to se ne bi smelo dogajati. Če je podjetje res odgovorno, potem bi tej osebi lahko lepo povedali in pri tem ne bi trpel prav nobeden. Saj tukaj samo podjetje ne trpi, vendar je povzročilo malo bolečino samemu kandidatu in tega se mora podjetje tudi zavedati! In za mene – to nikakor ni prav.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

SandiZ dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Ali tetovaže motijo delodajalca?

Ali tetovaže motijo delodajalca?

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Ali tetovaže motijo delodajalca? Ali tetovaže motijo delodajalca ter njihove posledice?
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.