Blagajnik ter prodajalec

Blagajnik ter prodajalec

Blagajnik ter prodajalec

Blagajnik ter prodajalec

Blagajnik ter prodajalec
Blagajnik ter prodajalec

Ko se gre za delovno mesto blagajnik ter prodajalec je dobro vedeti, da je to lahko zelo dobro delo veliko krat pa ne. Kje je dobro delo? Seveda v manjših krajih. Kjer ni toliko pretoka. Ter od velikega mesta. To je razlika. To mi pove vsak. In tega se je treba še posebej zavedati, ker za vsakega to ni enostavno delo.

 

Blagajnik ter prodajalec ter menjave

Veliko krat mi oseba reče, vsaj da dobim delo za en mesec potem pa, če grem vstran oz. če ne bo za vzdržati si pa bom že kaj drugega našla. In to je napaka. Ker delodajalec zelo pogleda, kaj ste delali nazaj. Tudi zahteva izpisek vaše delovne dobe. Tam piše prav vse. In, če je nekaj delodajalcev samo za 1 mesec vas bo težko vzel na to delovno mesto.

 

Zakaj?

Lahko si misli, da takoj, ko ste podpisali pogodbo ste šli v bolniško. To delajo mnogi. Kot drugo pa, če ste bili v podjetju, kjer vedno iščejo nek kader in ste tam delali samo 1 mesec je za direktorja zelo razumljivo, da pa mogoče z vami niso bili zaposleni. Še bolj pa, nekdo ki rabi delovno silo težko ne podaljša osebi delovnega razmerja. Težko. Pomeni, da je oseba ali šla v bolniško ali pa se ni izkazala. Tista druga varianta, ki pa jo ima delavec, da bil tam mobing – tega pa ne zanima nikogar. Ker ve, da nikjer niso rožnati časi za delo.

 

Ampak, tako, kot se spreminja delavec bi se moralo tudi podjetje

Moralo bi se. Moralo bi se iz tega naslova, da bi morali znati ceniti vsakega zaposlenega. Ne pa, da na njega pritiskajo in izvajajo žaljivke, pa čeprav on zato ni nič kriv! To se ne sme in če se vam to dogaja prijavite. Ker to je mobing, katerega sam zelo sovražim.

 

Kje ste ostali vi?

A potrebujete prošnjo za delo oz. za delovno mesto blagajnik ter prodajalec? Pišite mi. Lažje vam bo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Blagajnik ter prodajalec

Blagajnik ter prodajalec
Blagajnik ter prodajalec

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

5/5 - (8 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri