Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo

Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo

Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo

Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo

“Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo” to dobim mnogokrat odgovor na moj komentar. Ampak zakaj oseba ima občutek, da jo je sposobna popraviti? Od kje takšna motivacija, ko pa v začetku ni bilo tako enostavno. Moramo malo pogledati nazaj. Nazaj do šole. A se spomnite, da je oseba dobila slabo oceno. In potem jo je šla popravljati. Tukaj ej imela dve možnosti. Eno, da se je sama pripravljala, druga pa ta, da je oseba šla na inštrukcije. In katera verzija mislite, da je boljša?

 

Nekdo, ki ima večje izkušnje tudi več zna!

To je dejstvo. In v realnosti je tudi tako. Izkušnje štejejo in ne samo to, kar nekdo prebere in dobi misel, kako je to treba narediti. Tukaj so dobri primeri grafični oblikovalci. Oni točno vedo, da ene slike ne morejo uporabljati za vse stranke. Tudi enak logotip ni možen, da se večkrat uporabi. Zato je tukaj razširjenost in razgledanost zelo dobrodošla. Še več pa izkušnje, deli in nenehna misel na izboljšave. Tudi, da oseba ve, kako deluje trg dela in kakšni so postopki.

 

Ampak, kar se tiče popravek prošnje za delo!

Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo
Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo

To ni tako enostavno. Res ne. Potrebno je vedeti nekaj več. Nekaj, kar oseba dobi iz terena. Od pogovora z večimi osebami. Tudi pogovor z osebami, ki so brez dela ali pa tisti, ki trpijo na delovnih mesti. Vsak ima nek razlog in vsak ima svojo zgodbo. Ampak, kakšna pa je vaša?

 

Želim, da vam uspe!

Res želim. Mnogi mi odpišejo, da si bodo sami popravili prošnjo za delo. Potem pa mi jo spet pošljejo v predogled in spoznavam, da sem jim pisal zaman. Ne upoštevajo nasveta in mislijo, če bodo spremenili malo grafike bo celota boljša. Pa ni. Bistvo je še vedno tam na začetku. Treba se je preriniti pred tiste, ki imajo mogoče boljše možnosti za razgo0vor. Direktor ne ve, kdo je najboljši. Res ne. Išče pa tistega, s katerim bo lahko sodeloval več časa. V katerega bo vložil neko znanje in od tega lahko pričakuje sadove.

 

In to je treba izpostaviti!

Če tega oseba ne izpostavi in veliko pišem o tem je to škoda mojega in vašega časa. Res. Do sedaj še noben ni spremenil prošnje tako zelo, da bi napisal “super je”. Ne ni. Ker ne znajo in ni ideje in zamisli o sami osnovi. Ne ni. Pisanje prošnje je enako, kot pisanje besedila za skladbo. Pisanje prošnje za delo je enako, kot izdelava grafične podlage za podjetje. Pisanje prošnje za delo je velik izziv. In potrebna je kilometrina, da oseba to spozna in o tem misli, se pogovarja in ve, kaj direktor rad prebere.

 

In potem smo na začetku

Oseba je v negotovosti. Ker misli, da ima nekaj dobrega, potem pa to ni. Če potrebujete zdravnika za srce, greste k temu. Ne greste kar k nekomu. Ne. Greste k tistemu, ki se na srce spozna. In upate, da je v tem poklicu samo on in edino on NAJBOLJŠI. In glede tega problema se z drugimi osebami ne boste pogovarjali, jih poslušali te še kaj drugega.

 

Lahko si jo vsak popravi in izpopolni

O tem ni dvoma. To je super. Ampak le, če ve in zna. Nekaj je potrebno vedeti. Nekaj izkušenj je potrebno, da se celota pripravi in napiše bolj berljivo. In dragi moji, to je težko. Presneto težko.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo

 

… sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater …

Lepo pozdravljeni. Meni pa ste pomagali, da sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater – začetnik. Hvala lepa, Dejan, Skoke

Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo
Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo

 

… razgovor je potem popolnoma drugače …

Lepo pozdravljeni. Moram priznati, da ste mi le vi pomagali, da sem prišla do razgovora. Ob tem moram omeniti, da sem pred vašo pomočjo na mesec poslala vsaj 15-20 prošenj za delo. Sedaj z vašo pomočjo, pa le 11 prošenj za delo. Kar je lepa razlika. In tudi razgovor je potem popolnoma drugače, kot vsi ostali. Bolj umirjeno in bolj človeško. Vedeli so, kaj znam in kaj jim lahko ponudim. G. Sandi hvala za vso pomoč, Monika iz Kamnika

 

Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo
Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo

 

… po 6 mesecih spet iti na razgovor …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč! Prav čudno je po 6 mesecih spet iti na razgovor in pri tem so me resno vprašali “zakaj sem odšla vstran iz prejšnjega podjetja?”. Pač povedala sem jim resnico in tudi to, da tega tukaj ne pričakujem. Ponudili so mi 3 mesečni poskusni rok dela. Zelo sem vesela in hvala za vse! Simona, Koper

 

Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo
Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo

 

… prišel do razgovora od 7 poslanih prošenj za delo …

Spoštovani g. Sandi. Z vašo pomočjo sem prišel do razgovora od 7 poslanih prošenj za delo. Zame je to velik uspeh, saj prej sploh nisem nikamor prišel. Tako, da čakam še na drugi krog. Super in hvala, Peter, Ruperče.

 

Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo
Bom kar sama popravila svojo prošnjo za delo

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

 

Mogoče vas zanima tudi :

 

 

 

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri