Borza dela Celje

Borza dela Celje

Borza dela Celje

Borza dela Celje je pri iskanju dela za Celje in njeno okolico zelo iskan pojem. Da je. In kako vam tukaj lahko pomagam jaz?

 

Borza dela Celje

Borza dela Celje
Borza dela Celje

Borza dela Celje je iskalni pojem, pri katerem oseba išče delo v Celju. In tukaj v Googlu naleti na marsikaj. Predvsem tudi na stare oglase, ki pa niso več aktualni. To je žal povezano tudi s tem, da podjetja svojih spletnih strani ne vzdržujejo tako, kot treba. Ob tem pa je tudi seveda veliko sponzoriranih reklam, kar pa vam tudi ne pomaga.

 

Za iskanje dela vam priporočam :

  • Zavod za zaposlovanje
  • Spletno mesto – mojedelo.com
  • Spletno mesto od Ministrstva za javno upravo – www.gov.si

 

Ampak, ko oseba napiše “borza dela Celje” se ne zaveda …

Borza dela Celje
Borza dela Celje

Bom napisal po domače. Včeraj sem bil pri direktorju v pisarni. Dobil je email in rekel “Evo. Nekdo mi je poslal prošnjo za delo pri čemer ni napisal, kaj zna delati. Naklada samo o tem, kaj je dela prej in ne to, kar bi hotel delati sedaj in kakšna znanja mi ponuja v ta namen“. To je realnost. Osebe pošlje prošnjo za delo z mislijo, da pride do razgovora in da dobi možnost poskusne dobe zaposlitve. Vendar si kandidati sami zapirajo vrata in sami so krivi, da jih direktor ne razume, kaj nekdo sploh hoče.

 

A res oseba ne ve, kaj napisati?

Ne. Ne ve. To je pač tako. In tukaj ni kaj. To je del življenja, pri čemer se je potrebno zavedati, da ni tistih bližnjic. Jih ji. Če pa so pa jih drugi s pridom izkoriščajo. A ponavadi bližnjic ni. Sedaj je na vsakem posamezniku posebej, da izpostavi to, kar misli, da je najboljše za njega.

 

Nekdo mi je rekel, da je potrebno motivirati direktorja!

A je to res. Neke mere -> DA. V realnosti pa mu je treba napisati samo, kje mu lahko pomagate ter kaj bo z vašim delom pridobil. In to je težko. Je. Priznam. Še bolj hecno pa je to, da se na spletni straneh najdejo neki “vzorci” in osebe raje uporabijo to, kot pa, pa bi uporabile nekaj bolj dobrega. In vzorci so zanič. So. Če mi ne verjamete lahko to testirate. To je najboljši pokazatelj, koliko je tiste pristnosti, ki vam bo odpirala vrata. Da. Ker, ko boste poslali vaše gradivo, ki je “vzorec” potem pa podjetje pokličite in vprašajte, če so to dobili in če je interesantno, da se spoznate. In, če vas ne pokličejo … žal. Nekje jih niste prepričali.

 

Seveda jih z vzorcem ne morete prepričati!

Ne gre. To ni to. To niste vi. Tukaj vi ne morete priti do tistega najboljšega, kar lahko ponudite. Bom napisal nekaj mojih izkušenj. Končal šolanje in začel iskati delo. Pri tem sem poslušal marsikoga. Tako zelo intelektualno osebo – magisterij iz poslovnih ved, kakor navadnega avtomehanika v našem kraju. Spoznal sem nekaj. Eden mi je govoril, akj sem se naučil, drugi pa to, kaj znam delati. In to sta dve različni zadevi. Dva različna pojma.

 

A oba nimata pojma o prošnji za delo

Sedaj, ko gledam nazaj spoznavam, da magister poslovnih ved nima pojma o pojmu, kako se prošnja za delo sploh napiše. Ne nima. Zakaj ne? Ker ni v življenju napisal niti ene prošnje za delo ter še to delo, ki ga je dobil so bile veze in poznanstva očeta na banki. In s tem nima nobene izkušnje. Se ni poglobil v ta segment! Ter ne poznava vsega ostalega vpletenega, kar pa znatno pomaga pri razumevanju, kako se napiše prošnja za delo.

 

Bi najeli odvetniškega kandidata?

Vzemimo primer, da imate res velike težave s policijo. Ste naredili neko neumnost. Koga bi prosili, da bi vas zastopal in ščitil? Odvetniškega kandidata ali njegovega delodajalca odvetnika, ki ima že nekaj izkušenj iz tega? To je to. Znanje na terenu, kot je sodišče in znanje iz knjige ter misel o tem, kako bi to najbolj izpadlo za stranko. Koga bi najeli vi?

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Borza dela Celje

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

Borza dela Celje
Borza dela Celje

… se da priti do razgovora …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se slišala in da sva šla skozi ter da sem sama spoznala, kakšen drek je moja prošnja za delo. Čeprav sem prej mislila, da je z menoj nekaj narobe, sem spoznala, da če samo malo se spremeni prošnja se da priti do razgovora. In res. Prišla sem do razgovora z vašo pomočjo. Hvala, res hvala. Minka, Maribor

… moje mnenje in hvala, da pišete o tej problematiki …

Ko oseba vpaša nekoga drugega za drugo mnenje je lahko vedno drugačno. Ampak pri tem je potrebno vprašati strokovnjaka. Ne pa sorodnika, ki dela 8 ur eno in isto delo v proizvodnji, pride domov in lažerno pred TV. Takšna oseba ti ne more dati tisto, kar nekdo, ki dela in s tem služi. To je moje mnenje in hvala, da pišete o tej problematiki ter hvala za pomoč, Špela, Kranj.

… poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se na mojo željo tudi slišala in šla skozi. Zraven tega sem vaše napotke upoštevala in odstranila tisto, kar ste svetovali in se glede tega tudi pogovorila. Potem sem ta življenjepis poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja. Eno podjetje me je poklicalo na razgovor. Jutri ga imam. Hvala za vse! Patricija, Celje

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri