Brez odgovora po razgovoru

Brez odgovora po razgovoru

Brez odgovora po razgovoru

Brez odgovora po razgovoru je neka stalnica za tiste, ki se niso odrezali. Čeprav lahko ima sam kandidat res dober občutek, da mu je šlo dobro na koncu le ni tako.

 

Brez odgovora po razgovoru

Brez odgovora po razgovoru

Brez odgovora po razgovoru

 

Pač podjetje ali je pozabilo na vas ali pa še samega postopka ni dokončalo. Meni osebno se je pred leti zgodilo ravno to. Prišel do razgovora in potem nič. Se zaposlil drugje in potem od tega podjetja dobim email, da me vabijo še na en razgovor. In sem šel. Potem pa sem spet čakal mislim, da več kot 12 dni, da so me poklicali za na konec. Ta postopek je trajal in trajal. A preveč dolgo za mene.

 

Ne biti jezni, a žal tako pač je

Glede vsega tega na temo “brez odgovora po razgovora” so vsi jezni ter jamrajo “zakaj niso dobili odgovora” in pri tem pozabijo dejstvo, da je teh oseb lahko zelo veliko po drugi strani pa si večina sploh ne zasluži odgovor. Ne – ne zasluži si ga. Ker so poslali prošnjo, s katere se direktor sploh ni spoznal. In, če direktor nekaj bere pri tem pa ne ve, kaj bere in kje dobro bi mu ta oseba prišla dobro v korist, potem to da vstran. Pozabi na to osebo. Če oseba ni sposobna napisati, kje mu lahko pomaga ni njegova krivda. Če oseba pošlje prošnjo za delo v trgovini pri tem pa piše, kaj vse je delala v proizvodnji … to ni to. To je premalo. To za direktorja ni nič.

 

Kaj lahko naredite sami?

Mogoče to, da je vaša prošnja za delo bolj pregledna in nagovarja za tisto delovno mesto za katero želite kandidirati. Ker potem vas bo oseba oz. direktor jemal tudi malo bolj resno. Pa saj vem, da je prošnjo za delo težko napisati. Je. O tem ni dvoma. Če kdo govori drugače mu jaz ne verjamem. Saj ne, da bi koga krivil, a je potrebna prilagoditev za vsako podjetje in oglas posebej. To pa že nekaj zahteva. Vsaj malo truda, motivacije in računalniškega znanja.

 

Potrebno se bo potruditi

Tudi med najlažjimi deli se ej potrebno potruditi in pokazati, da ste nekaj več, kot vsa vaša konkurenca. Le to direktor išče in to rad tudi prebere. Zato pazite, če vam je delo všeč, res pazite, kaj boste poslali naprej. Če želite pridi do razgovora mora vašo gradivo biti dobro napisano. Mora veliko povedati o tem, kje lahko samemu delodajalcu že takoj pomagate. Ne pa pisati o tem, kaj ste delali do sedaj. Ne. Raje o tem, kje boste samemu delodajalcu že takoj pomagali. In med tem je velika razlika. Verjemite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Brez odgovora po razgovoru

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.