Brezvezno delo

Brezvezno delo

Brezvezno delo

Brezvezno delo ni delo za tiste ta zahtevne osebe. Za tiste, ki so res zahtevni glede delovnega mesta in same predstave o tem, kaj bi sami želeli delati.

 

Brezvezno delo

Brezvezno delo

Res veliko direktorjev ima tukaj problem. Razpiše delovno mesto potem pa pridejo osebe in mu lepo v obraz rečejo “pa to je brezvezno delo” in gredo. Samo delo pa je enostavno, zraven poslušaš radio, ni odgovorno in sam urnik dela je samo dopoldan. Plača je malo nad minimalno, a, če oseba se ne pretegne ali švica – potem je to OK, kajne? Ampak osebam oz. kandidatom je to brezveze kljub temu, da nimajo izobrazbe in skoraj nič delovne dobe dela. A kaj češ glede tega narediti? Nič. In tudi sam direktor se ne sekira. Saj dobi kandidata, ki je s tem zadovoljen, a prej pa polom.

 

Kakšno je to brezvezno delo?

Lahko je enostavno sestavljanje. Delo za tekočim trakom, kjer je potreben nadzor in se občasno popravi komad. Lahko je tudi samo predelava iz enega tekočega traku na drugi tekoči trak. Ne glede, kakšno delo je to.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. To se nanaša samo na tisti del vašega življenja, ko ne pridete do razgovora. Ne glede koliko prošenj za delo ste poslali, a če ni rezultata je nekaj narobe z vašim gradivom.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Brezvezno delo

– – – – – – – – – –

Brezvezno delo

 

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.