Čakanje na delo doma

Čakanje na delo doma

Čakanje na delo doma

Čakanje na delo doma

Čakanje na delo doma

Čakanje na delo doma je lahko velika muka. Pri tem oseba ne ve ali bo na  staro delovno mesto prišla ali ne. Še huje pa je, da so sedaj vsi v sami negotovosti, kar pa ni dobro ne za zaposlenega, kakor tudi ne za samega direktorja. Ampak, čakanje na delo doma nikakor ni OK. Je težko. In vem, da to za nikogar ni enostavno.

 

Čakanje na delo doma ter muhotrpno živciranje

Čakanje na delo doma

Čakanje na delo doma

Tukaj delujejo živci. O tem mi marsikdo govori. A celota je huda. O tem ne bom več pisal. Pisal pa bom o tem, kako delujejo drugi. Kako si pomagajo in kaj delajo. Nekateri si iščejo drugo delo. Iščejo drugega delodajalca, ki v tem času lahko deluje. In do njega se da priti. vendar težko. Ena izmed možnosti je tudi ta, da ima oseba napisano dobro prošnjo za delo. Le tako, ga bo direktor resno prebral in razmislil ali potrebuje takšen kader ali ne. Če ni vez in poznanstev je dobra prošnja za delo za nekatere edina možnost, da se samemu direktorju tudi predstavijo. Da nekaj povedo o sebi in o tem, da mu lahko pomagajo. Da se želijo zaposliti v njegovem podjetju.

 

Ampak to še zdaleč ni vse, ker čakanje na delo od doma ima svoje prednosti

Samo situacijo je potrebno izkoristiti v najboljši meri. Nekateri nekaj doma dodatno delajo, drugi uživajo z družino, tretji … eni pa si iščejo drugega delodajalca. Sedaj je tako. Bo napisal iskreno. Če oseba išče delo in ima samo nekaj napisano … bo še ta oseba dolgo iskala drugega delodajalca. Namreč, direktor vzame dobljeno prošnjo jo prebere … če je razumel kaj oseba želi povedati bo razmislil, če pa je prebral kar nekaj, pa se s tem več ne bo ukvarjal. Nima potreba. Niti se mu ne da. Sicer pa … zakaj pa bi?

 

Čakanje na delo doma ter dobra prošnja za delo

Ne gre zanemariti, da je lepo, da ima oseba dobro napisano prošnjo za delo. O tem ni kaj. Tudi na sam izbor razgovora pridejo osebe, ki imajo gradivo, ki nekaj pove. In tukaj sta dve razliki med tistimi, ki pridejo do razgovora in tistimi, ki ne. Samo to. In dobra prošnja za delo terja svoj čas in veliko znanja, da se napiše. Da se pravilno snuje. Da se napiše na takšen način, da vas bo sam direktor tudi razumel. In seveda, če vas bo razumel, bo njegova odločitev enostavnejša.

 

Kako je pri vam?

Iščete delo pa ne pridete do razgovora? Pri tem bo lažje, če bo vaša prošnja za delo drugačna. Če imate vsaj malo dvomov glede vsega tega, pošljite mi vašo prošnjo za delo. Vam jo bom brezplačno pokomentiral. Dobili boste komentar. Vsaj nekaj. Mogoče eno smer, kaj ne smete pisati ali pa pozitiven odgovor, da je vaša prošnja kar dobra. Čisto odvisno od tega, kaj bom prebral. Ampak dobili boste mnenje in ne kritike. Če pa boste upoštevali ali ne pa je potem vse odvisno od vas samih.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Čakanje na delo doma

– – – – – –

Lepo pozdravljeni. Sedaj je res čuden čas za iskanje novega dela. Tudi sama čakam doma in verjamem, da upanje obstaja.

– – – – – –

… če dam odpoved

Lepo pozdravljeni. Tudi sama sem zaposlena v majhnem podjetju. Pri tem je ta virus naredil svoje. Ostali smo doma in čakamo na samo negotovost. Tudi sama iščem delo drugje. Nekako pridem do razgovora, ampak tudi oni bi me vzeli samo za en mesec. Na to pa ne pristanem. Če dam odpoved, kjer imam pogodbo za nedoločen čas … tukaj pa samo za en mesec in potem spet negotovost. Pri tem pa niti ne vem ali je to podjetje reso ali ne. Vse takšne ponudbe pustim ob strani.

– – – – – –

Čakanje na delo doma

Čakanje na delo doma

– – – – – –

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.