Če želite priti na razgovor se morate potruditi

Če želite priti na razgovor se morate potruditi

Če želite priti na razgovor se morate potruditi

Če želite priti na razgovor se morate potruditi

 

Da. Če želite priti na razgovor se morate potruditi. Morate se potruditi. Konkurenca je velika, znanja pa še več. Zato, če želite, da pokličejo ravno vas se boste morali potruditi. Ker, če ne greste po navadni poti in nikoli ne veste, kje in kdaj vas bo srečala zaposlitev.

 

Konkurenca pri zaposlitvi je velika

Ko se oseba odloči za sam razgovor želi ob sebi imeti res dobre osebe. Novega zaposlenega, ki je kompatibilen samemu timu in v znanju dovolj strokoven, da lahko z njim nadaljuje zadane cilje. In to je potrebo poudariti tudi v sami prošnji za delo!

 

Zato, če imate probleme in ne pridete do razgovora – pišite mi.
Mogoče vam lahko pomagam – pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

– – – – – – – – –

 – razgovoru sem bil sam –

Res se nikoli ne ve, koliko tvoje konkurence se prijavi na sam zaposlitveni oglas. na zadnjem delovnem razgovoru sem bil sam. Ponujali so mi delo, ne glede kakšno izobrazbo in delovne izkušnje imam. Vse bi me naučili. Potrebovali so me, ker se nihče ni prijavil, da bi delal pri njih. Jaz sem delo sprejel, vendar po enem mesecu nisem hotel, da mi podaljšajo. Sami odnosi so bili na podnu in sem si našel s Sandijevo pomočjo delo drugje.
– – – – – – – – –

 – po treh mesecih ni bilo rezultata –

Razgovor? Kaj že to je? Sedaj, ko sem bila doma že več kot 4 mesece sem že obupavala nad svojo usodo. Potem pa na netu najdem tole spletno stran in sem izkoristila pomoč. Saj potem tudi po treh mesecih ni bilo rezultata. Tudi bila v šoku. Potem pa sem zdignila telefon in poklicala zakaj nisem prišla na razgovor. Odgovor je bil : v naprej smo že imeli kandidata.
– – – – – – – – –

 – nočna mora –

Razgovor. Nočna mora vsakega iskalca zaposlitve.Vendar je potrebno vztrajati in vztrajati.
– – – – – – – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.