Česa vas je strah

Česa vas je strah?

Česa vas je strah?

Česa vas je strah?

Tokrat pa vas moram okregati. Ravno včeraj sem gledal statistiko obiskovalcev in spoznal, da je večina mojih obiskovalcev nekaj strah. A česa? Česa vas je strah? Ker, ko sem z osebami na terenu me preseneča, da so osebe bile na moji – tej spletni strani in mi niso pisale in prosile vsaj za nasvet. Tudi mi niso znale oz. hotele povedati, kaj jih je bilo strah? Kje tiči razlog, da se oseba ne odloči za brezplačno pomoč. Vsaj, da dobi malo informacijo na kateri lahko ali pa ne začne graditi boljšo prošnjo za delo.

 

Vem, da je strah zelo prisoten, a vseeno česa vas je strah?

Po drugi strani pa vas razumem. Ne poznate me. In še bolj je težko zaupati tujcu. Tega pa se tudi sam zavedam. Ampak kljub temu, da so mi osebe poslale samo jedro prošnje za delo, pri čemer so izbrisale njihove kontakte, so dobile vse pošteno mnenje o samem gradivu. In, ko so spremenile so spoznale, da je sedaj njihova prošnja za delo res drugačna in -> na koncu se je tudi njim dopadla. Ampak važno je samo eno -> imeli so razgovore.

 

A vas je strah razgovora ali tega, da vam bom napisal, da ste popolnoma na napačni poti do samega razgovora?

Če vas je strah le tega … ne vem zakaj? Sam osebno sem potreboval nekaj let, da sem samo prošnjo za delo in življenjepis izpilil do te možnosti, da popolnoma verjamem v njo in tudi to, da bo vsak z njo uspeh. Potem tudi vi od sebe ne morete pričakovati, da bo vaša prošnja za delo ali življenjepis napisana tako, da bo v ponos samemu direktorju. Če to znate – vsaka vam čast. Ker pa se tega niste učili, niste na terenu in tudi se dnevno ne pogovarjate z direktorji glede same selekcije kadra vam to znanje manjka.

 

A vas je strah sprememb?

Sem že bolj blizu, kajne? Ker delam dnevno z ljudmi je to zelo pogost pojav. Oseb je strah sprememb. Saj bi nekaj naredile zato, vendar jih je strah, da jim bo uspelo.  A veste tukaj imam zelo presenetljivo informacijo. Že nekaj časa imam vklopljen “pogovor”, spodaj na desni strani. Ko mi le kdo piše in ga vprašam, česa ga je strah mi na koncu napiše : da bo prišel na razgovor s tujo pomočjo. Tega ga je strah, še bolj pa sram, da ni sam sposoben napisati prošnje za delo zaradi katere bo prišel na razgovor.

 

Osebo je sram, da bi dobila prošnjo za delo in si tako odprla vrata do podjetij in razgovorov?

Sedaj bom napisal nekaj zelo šokantnega. Nekaj, kar še nikoli niste ne videli in ne prebrali. Če boste brali tole, vas bo šokiralo do konca vašega življenja. To bo največji šok, samo za vas. Poglejte si reklame največjih naših podjetij.  Telekom, Tuš, Mercator, A1, … skoraj pri vseh nekje piše, kdo je avtor reklame in kdo stoji za vsem tem. Ampak avtor reklame ni prav noben od teh velikanov, ampak so to zunanji strokovnjaki, ki se spoznajo na reklamiranje in celotno video produkcijo. Šok, kajne? Naše največje farmacevtsko podjetje Krka d.d. uporablja zunanje poslovne parterje, da jim naredi reklamo. Da jim naredi celotni reklamni blok.

 

Da zaključim

Tukaj imate zlata vredno možnost, da dobite odgovor, kje tiči problem, da ne pridete tako hitro do razgovora. Samo pisati mi morate.

 

Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

– – – – – – –

Česa vas je strah

Česa vas je strah

– – – – – – –

– – – – – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.