Čistilka Ljubljana

Čistilka Ljubljana

Čistilka Ljubljana

Čistilka Ljubljana
Čistilka Ljubljana

Čistilka Ljubljana je zelo iskano področje. Razlog je seveda ta, da osebe so ostale brez dela in samo čiščenje ter pospravljanje ni zahtevno in to lahko dela skoraj vsaka. No tista bolj pridna ali pa še katera druga. Vendar se je povpraševanje zmanjšalo, saj tudi tisti, ki so potrebovali to pomoč – so ostali doma. Potem pa sami kaj postorijo.

 

Čistilka Ljubljana

Vendar so podjetja, ki potrebujejo dobro čistilko. Iščejo in potrebujejo nekoga na katerega se bodo lahko zanesli in bodo mirno spali. Tukaj mislim predvsem kraje in tatvine. Da tudi to se dogaja. In sem sam na posnetku videl, kako čistilka v pisarni odpira vrata omar in pregleduje kaj je v njej in nekaj je tudi nesla v žep. Ko jo je direktor poklical in to pokazal je seveda takoj zanikala, da pa to ni ona in da je to ponaredek. Direktor še sedaj ne ve, kaj je takrat dala v žep. Podjetje jo je tako odpustilo.

 

Čistilka Ljubljana

Kot sem že pisal. Kraja in tatvine … takoj pride na uho vsakomur. Zato bodo nekatera podjetja zahtevala priporočilo. Priporočilo od drugih podjetij. Le tako se bodo vsaj malo zaščitili. če pa oseba samega priporočila ne bo dobila – pa tudi dela v novem podjetju ne. Zato prosite za priporočilo. Če ste bili dobri in delali tako kot treba vam bo samo podjetje tudi napisalo priporočilo. Napisali bodo tudi to, da so z vašim delom bili zadovoljni. In to šteje največ.

 

Iščite dalje

Potrebno je vztrajati. Sedaj to takšni časi. Vztrajnost je največja vrlina zmagovalcev. Če ne pridete do dela iščite dalje. Iščite in trkajte.

 

Kakšna pa je vaša prošnja za delo?

Če ni OK, vam ne bodo odprli vrata do razgovora. Ne. Sedaj so drugačni časi in treba se je že dokazati v sami prošnji za delo. Torej, če je delo za vas pazite, kaj boste dali od sebe. vaša prošnja za delo mora biti OK. Mora vsebovati tiste besede, ki jih sam direktor želi prebrati in tiste osebne lastnosti, ki jih išče. Ko bo direktor to prebral – takrat pa vas bo hotel spoznati.

 

Dovolite, da vam pri tem pomagam jaz

Ker znam.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam pokomentiram.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Čistilka Ljubljana

 

Mogoče vas zanima tudi :

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri