Coca cola zaposlitev

Coca cola zaposlitev

Coca cola zaposlitev

Coca cola zaposlitev je lahko res odlična popotnica v vaši karierni zaposlitvi.  Pri tem je Coca cola prestiž za nekoga, ki išče nekaj novega in edinstvenega.

 

Coca cola zaposlitev

Coca cola zaposlitev

Coca cola zaposlitev

To je znamka. To je res velika svetovno poznana znamka. In, da v takšnem podjetju dobite priložnost ter možnost, da se izkažete in ponudite vaše znanje ter delovne izkušnje je to res nekaj edinstvenega in super, kajne? In splača se potruditi. Res se splača potruditi.

 

Opa Coca cola je res razred zase

Da. Ta blagovna znamka je razred zase. Zato morejo vaše delovne izkušnje biti tudi lepo izpostavljene in napisane. Tukaj se morate potruditi, ker je sama konkurenca velika. A delo je lahko res dobro. Mogoče gre za promocijo, pospeševanje prodaje ali bilo kaj drugega. Tukaj morate biti še bolj pripravljeni na to, da gre za podjetje, ki res dela selekcijo in išče res najboljše med najboljšimi. Zato morate paziti, kakšno gradivo boste dali od sebe in kaj piše.

 

 

Ne pridete do razgovora?

Pa bi želeli? Potem imate en velik in zelo boleč problem, kajne? Potem je v vašem gradivu zagotovo nekaj zelo narobe. Mogoče je kakšna mala malenkost. Nekje je neka napaka, ki samega direktorja odvrne od tega, da bi vas poklical na razgovor. Nekaj zagotovo je. Ali pa je samo to, da je že sam kandidat izbran. Saj veste – veze in poznanstva.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Coca cola zaposlitev

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.