CV življenjepis obrazec

CV življenjepis obrazec

CV življenjepis obrazec

CV življenjepis obrazec

CV življenjepis obrazec

CV življenjepis obrazec je osnova za vse. Tukaj se je potrebno potruditi saj CV življenjepis obrazec lahko lepo izpopolnimo in se razpišemo.

 

CV življenjepis obrazec ter kje ga najti

Priporočam Europass obrazec, ki je v začetku zelo dobra osnova.

Najdete ga tukaj : https://europa.eu/europass/

Ampak razpišite se. Vsa dela. Tudi vsa dela preko študentskega servisa. Razpiši se. Ampak ta Europass je tipski. Kar pomeni, da je monoton in nima tiste osebne note, ki najbolj pove o samem kandidatu.

 

Tako … sedaj, ko imate to …

Naslednji korak je težji. Vso celoto, ki ste jo dobili morate spraviti v tisto smer, da bo zanimiva za samega delodajalca. To pomeni, da še pred CV morate napisati uvodno pismo, ki mora pokazati tiste vaše najmočnejše atribute dela in samega znanja. Skratka celoto je potrebno spremeniti za določeno delovno mesto. Če želite poslati CV za delovno mesto : delo v proizvodnji -> pišite o tem. Če želite delati v vaši stroki – pišite o tem. Nikar ne mešati proizvodnje in tega, kar želite delati. Npr. delo v administraciji. Kako bi se vam zdelo, če bi za delovno mesto v administraciji prejeli CV v kateri veliko piše, kako in kaj ste delali v proizvodnji. Nezanimivo, kajne?

 

In resnici je to res!

Ne vem zakaj, a ko dobim CV  predogled ponavadi osebe napišejo, da jim je Zavod rekel, da je OK. A ni. Bi vi vzeli osebo v svojo trgovino, kot prodajalko, pri čemer bi o njej prebrali samo to, da je delal v proizvodnji? Jaz je ne bi. In ta oseba tudi ne pride do razgovora za prodajalko. Ker piše o tem, kar nima prav nobene povezave s prodajo. Če pa bi pisala o tem, da je komunikativna, da za pristopiti … potem pa je to drugače, kajne?

 

Zato je prilagoditev nujna

Vsaj za tiste, kateri si res želijo priti do samega razgovora in kasneje tudi do dela. Vse je samo v tem ali bomo direktorju prikazali pravo znanje ali samo nekaj, kar mu ne bo v uporabo. In vse je odvisno samo od vas. Jap od vas samih. To, kar pošljete je vaše.

 

Tukaj vam lahko pomagam jaz

Celota se mora prilagoditi. Za začetek mi pošljite to kar imate in dobili boste brezplačni komentar. Da boste prebrali kaj si nekdo drug misli glede celote.

Skratka pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : CV življenjepis obrazec

 

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Sama sem poslala gradivo. Sedaj je celota drugačna in … ja. Prišla sem na razgovor ter ponudili so mi 3 mesece poskusnega dela.

– – – – – – – – – –

CV življenjepis obrazec

CV življenjepis obrazec

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.