CV življenjepis obrazec

CV življenjepis obrazec

CV življenjepis obrazec

CV življenjepis obrazec je pomemben. Vsaj tista prva osnova, ki pa je pomembna.

 

CV življenjepis obrazec

CV življenjepis obrazec
CV življenjepis obrazec

 

CV življenjepis obrazec je osnova za vse. Tukaj se je potrebno potruditi saj CV življenjepis obrazec lahko lepo izpopolnimo in se razpišemo.

 

CV življenjepis obrazec ter kje ga najti

Priporočam Europass obrazec, ki je v začetku zelo dobra osnova.

Najdete ga tukaj : https://europa.eu/europass/

Ampak razpišite se. Vsa dela. Tudi vsa dela preko študentskega servisa. Razpiši se. Ampak ta Europass je tipski. Kar pomeni, da je monoton in nima tiste osebne note, ki najbolj pove o samem kandidatu.

 

Tako … sedaj, ko imate to …

Naslednji korak je težji. Vso celoto, ki ste jo dobili morate spraviti v tisto smer, da bo zanimiva za samega delodajalca. To pomeni, da še pred CV morate napisati uvodno pismo, ki mora pokazati tiste vaše najmočnejše atribute dela in samega znanja. Skratka celoto je potrebno spremeniti za določeno delovno mesto. Če želite poslati CV za delovno mesto : delo v proizvodnji -> pišite o tem. Če želite delati v vaši stroki – pišite o tem. Nikar ne mešati proizvodnje in tega, kar želite delati. Npr. delo v administraciji. Kako bi se vam zdelo, če bi za delovno mesto v administraciji prejeli CV v kateri veliko piše, kako in kaj ste delali v proizvodnji. Nezanimivo, kajne?

 

In resnici je to res!

Ne vem zakaj, a ko dobim CV  predogled ponavadi osebe napišejo, da jim je Zavod rekel, da je OK. A ni. Bi vi vzeli osebo v svojo trgovino, kot prodajalko, pri čemer bi o njej prebrali samo to, da je delal v proizvodnji? Jaz je ne bi. In ta oseba tudi ne pride do razgovora za prodajalko. Ker piše o tem, kar nima prav nobene povezave s prodajo. Če pa bi pisala o tem, da je komunikativna, da za pristopiti … potem pa je to drugače, kajne?

 

Zato je prilagoditev nujna

Vsaj za tiste, kateri si res želijo priti do samega razgovora in kasneje tudi do dela. Vse je samo v tem ali bomo direktorju prikazali pravo znanje ali samo nekaj, kar mu ne bo v uporabo. In vse je odvisno samo od vas. Jap od vas samih. To, kar pošljete je vaše.

 

Tukaj vam lahko pomagam jaz

Celota se mora prilagoditi. Za začetek mi pošljite to kar imate in dobili boste brezplačni komentar. Da boste prebrali kaj si nekdo drug misli glede celote.

Skratka pišite mi.

 

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : CV življenjepis obrazec

 

… je celota drugačna …

Lepo pozdravljeni. Sama sem poslala gradivo. Sedaj je celota drugačna in … ja. Prišla sem na razgovor ter ponudili so mi 3 mesece poskusnega dela.

 

CV življenjepis obrazec
CV življenjepis obrazec

 

… sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora …

G. Sandi zdravo. Hvala za vse. Moram napisati, da sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora. Delo je bilo prezahtevno zato ga nisem hotela. Hkrati pa so me na razgovoru spraševali o nosečnosti, otrocih, poroki, … in … šla sem vstran. Pa kaj jih to zanima? Ampak sedaj vem, da sem na pravi poti do razgovora, Sabina, Kamnik

CV življenjepis obrazec
CV življenjepis obrazec

… od 7 poslanih osebnih življenjepisov prišla do razgovora …

Spoštovani g. Sandi. Preko interneta sem iskala razne nasvete ampak vsi so bili preveč “lepljivi”, kar pa v realnosti ni tako. Vsi pišejo samo dobre stvari in kako se “hitro” pride do razgovora, vi pa o tem pišete malo drugače. Bolj realno. Ni tako vsiljivo in na nivoju. Ker sem si pustila vaše pomoči sploh ne obžalujem. Saj sva se slišala in šla skozi. Preko pogovora sem spoznala, da imate prav in da imate res bogate izkušnje iz tega področja. tako sem od 7 poslanih osebnih življenjepisov prišla do razgovora. Pa še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečne poskusnega roka dela. Napišem lahko samo to, da sem glede tega zelo vesela! In hvala vam iz srca, Saša, Rače

CV življenjepis obrazec
CV življenjepis obrazec

… 4 prošnje za delo in prišla do 1 razgovora …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Ko sva se slišala in šla skozi sem spoznala, da sem ga res mimo pihnila. Pomagali ste mi in rezultat je sledeč. V enem mesecu sem prišla do 3 razgovorov, vendar dalje pa ne. Potem pa sem začela pošiljati na slepo in rezultat je bil takšen poslal sem 4 prošnje za delo in prišla do 1 razgovora. Vendar tudi tam dela nisem sprejela, saj imajo več-izmensko delo. No, sedaj vem, da celota deluje in iščem dalje. Vse dobro, Marija, Murska Sobota

CV življenjepis obrazec
CV življenjepis obrazec

… sem ravno prišla iz razgovora …

Lepo pozdravljeni. Kako ste kaj? Jaz sem ravno prišla iz razgovora. Nisem nekam vesela, saj so mi ponudili več-izmensko delo, kar pa meni sploh ne ustreza. Vendar vi ste se zelo izkazali in spoznala sem, da je ta vaša pomoč zelo zelo učinkovita. Super ste. Hvala lepa ter lp, Antonija, Idrija

 

Kaj pa tole :

5/5 - (12 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri