Dejan Zavec - kapo dol

Dejan Zavec – kapo dol

Dejan Zavec – kapo dol

Dejan Zavec – kapo dol. Ob poslušanju tega intervjuja je Dejan Zavec govoril, kot pravi športnik. Nekaj edinstvenega je bilo na tem pogovoru.

 

Dejan Zavec – kapo dol

Dejan Zavec - kapo dol

Dejan Zavec – kapo dol

Danes dne 22.01.2022 sem poslušal intervju z Dejanom Zavcem. Upam, da sem to pravilno napisal “z Dejanom Zavcem“, če ne se opravičujem. In še sedaj ne vem, zakaj mi je ta pogovor tako ostal v spominu. Tako močno me je navdušil, da sem sedaj tukaj začel pisati o tem pogovoru. Dejan Zavec je dokazal svoje. Da je profesionalec. A po pogovoru je dokazal, da je veliko več, kot to.

 

Kaj je povedal

“Ne glede, kako te nekdo lahko močno udari še zdaleč ne pomeni, da te bo tako bolelo, kot pa izrečene besede”. To seveda ni dobesedno. Vsaj tako sem si to zapomnil. A tukaj mi je dalo misliti. O tem jaz pišem že veš čas. Pišem o mobingu in vsem tem sranjem, ki se dogaja osebam samo zaradi izrečenih besed.

 

Jaz Sandi iz dna duše sovražim mobing, ki se dela nad drugo osebo!!!!

Če kdo tako sovraži mobing, ko jaz … jaz ga ne poznam. Poznam veliko odvetnikov, sodnikov, zdravnikov, … ampak med vsemi temi sem jaz na prvem mestu, ki to res sovraži. In se tudi proti tej nadlogi bojujem tako močno, da brez problema ob 01.23 zjutraj pokličem odvetnika in ne boste verjeli … odvetnik mi dvigne telefon in se pogovoriva. Tako to gre pri meni.

 

Trenutno sodelujem z 9 odvetniki po vsej Sloveniji

Tečen sem in oni me razumejo. Morajo me. Pa saj sem tudi njim rešil kakšen problem.

 

Če vas trešči mobing je huje, kot pa, da bi vas treščil Dejan Zavec

Verjemite mi od vseh, ki sem jim pomagal. To je težka situacija.To je prava jeba!! Ta prekleti mobing je grozovita zadeva. Vendar oseba to spozna šele takrat, ko je prepozno. pa tudi same misli “saj bo še bolje” to ne velja in to ne drži. Samo slabša se.

 

Če imate tukaj problem – pišite mi. Lahko vam pomagam. Poznam odvetnike, ki se bodo za to zelo zavzeli. Morajo se! Že iz razloga, da sodelujejo z menoj. Bodo se.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Dejan Zavec – kapo dol

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.