Delati kot čistilka

Delati kot čistilka

Delati kot čistilka

Delati kot čistilka
Delati kot čistilka

Delati kot čistilka je nekaj častnega. Raje vidim osebo, da dela kot čistilka, kot pa je doma, jamra in ima socialno. No vsaj pri meni je tako. In delati kot čistilka ni nič narobe. Vsako delo je delo, ki ga nekdo mora opraviti. In smo veseli, da imamo tudi čistilke.

 

Delati kot čistilka

A poznate Džirlota in njegove produkte Mister Džirlo proizvodi? Sem zasledil en članek, da je ta gospod Džirlo v zaporu za nekaj časa. Razlog? A vas zanima razlog? Tukaj je po spominu od mene napisano, zakaj je ta gospod bil v zaporu. Bil je na Sarajevski TV v neki oddaji, kot gost. Pri tem je bil tudi gost minister za gospodarstvo. Ko je prišla debata, koliko plače g. Džirlo zaposlenim  je g. Džirlo povedal “G. minister še moja čistilka ima večjo plačo, kakor vi v parlamentu”. In sledil je zapor. Pa še resnico je povedal.

 

In to je res

Vsak je za nekaj. In tudi čistilke imajo svoj delovni prostor ter delo, ki ga je potrebno opraviti. Če pogledamo UKC se lahko tam vidi vedno veliko čistilk, ker je velika gostota oseb, kateri pa za seboj pustijo nesnago. In čistilke tukaj opravijo super delo. Super zato, da ne drsi ter da ne pride do padla in poškodbe. Spoznal sem že osebe, ki so po izobrazbi inž. ekonomije. A, ker dela ni, ker nimajo izkušenj so si vseeno delo našle in delajo. Morajo, ker imajo položnice in prav je tako. Raje primejo za vsako delo, kot pa doma jamrajo ter so slabi vzgled svojim otrokom.

 

Torej za delo, kot čistilka potrebujete dobro prošnjo za delo

Naj vas ne zavede, ampak tudi tukaj je potrebna dobra prošnja. Da vas bo oseba videla in začutila, še preden vas bo videla v živo. Mora vas videti že na delovnem mestu, ker le tako si vas bo želela povaviti na razgovor. Morate se zavedati, da tudi za čistilko pišejo osebe, katere sploh niso kvalificirane. Tudi invalidi, ki imajo dvigovanja obremenitve maksimalno 4 kg. Žal taki bodo zelo težko dobili zaposlitev.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Delati kot čistilka

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Tudi sama sem čistilka. Po mesecu dni doma se mi je že mešalo, ker nisem vedela, kako bom plačala položnice. Sedaj sem ugotovila, da sem naredila popolnoma prav. Če bi imela samo še stalen urnik dela, bi to bila moja najboljša  zaposlitev. G. Sandi, ker ste mi pomagali – hvala lepa za pomoč. Super ste.

– – – – – – – – – –

Delati kot čistilka
Delati kot čistilka

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri