Delavec se ne izkaže

Delavec se ne izkaže

Delavec se ne izkaže

Delavec se ne izkaže

Delavec se ne izkaže
Delavec se ne izkaže

Delavec se ne izkaže ter pogovor z direktorjem. Njegov problem je zelo velik in pereč. 10 dni nazaj je imel razgovor pri čemer se je oseba, katero je zaposlil na samem razgovoru zelo odnesla. A sedaj od njega ni nič. “Prav nič” mi je dejal direktor. “Tudi tam, kjer je doma in zna vse dela počasi in z napako. Kaj naj naredim?“. Delavec se ne izkaže in sam direktor je v velikih dvomih + samo zaposleni pritiskajo na njega za boljšega oz. drugega delavca.

 

Zakaj se delavec ne izkaže?

Mene to ne zanima, ker sam direktor še do sedaj v teh dneh ni šel do njega in se pogovoril. Da bi sam direktor videl in slišal pravi razlog. Mogoče ima zdravstvene težave ali pa zakonski odnos doma? Se nikoli ne ve. Vendar na samem direktorju je, da se pogovori z novim delavcem. Vsaj, da dobi razlog za napake in nekoncentracijo na samem delovnem mestu? Ampak sam direktor še do sedaj ni ukrepal! To ni v redu, kajne?

 

Direktor ima vse zvode za prekinitev  slabega dela

Da. Sam direktor ima vse zvode, da prekine to delo in celotno situacijo izboljša. Mora jo. Ker on je za to tam + to ne njegovo podjetje, ki pa lahko zaradi enega novega zaposlene pridobi grenak priokus v samem poslu. Če pa so napake na artiklih pa je še toliko bolj huje. Še slabše! A v tem primeru mi je direktor samo jamral. Ker je imel dovolj časa za ukrepanje in se je raje skrival in meni jamral – meni je vseeno in me ta zadeva sploh ni zanimala. Tudi ničesar mu nisem predlagal.

 

Delavec se ne izkaže – kaj storiti?

Kot prvo je tukaj pogovor. Na samem ragovoru je o sebi povedal marsikaj. Če se je zlagal potem ve, koliko je ura. Če pa ima ostale probleme, ki vplivajo na samo delo in koncentracijo pa so druge rešitve. Predvsem je potrebno te rešitve poiskati skupaj z zaposlenim. Ker njemu pomagamo. In samo on najbolj ve, kaj mu lahko pomaga. Če pa ne želi pomoči in mu je vseeno, da nadaljuje s takšnim delom pa se mu pogodba ne podaljša. Mora pa se zavedati, da bo naslednji delodajalec videl to enomesečno delo in tukaj bo imel vprašanja. Ali pa ne, pa ga niti na razgovor ne bodo poklicali.

 

Kaj naj stori delavec?

Zelo odgovorno od njega bi bilo, če pride do napake, da razmisli. Če prihaja do več napak pa mora sam nekaj ukrepati. Ker, če ne pomeni da mu je vseeno in da na samem delovnem mestu ni odgovoren, Lahko pa celoto spremeni tako, da gre do direktorja in sam poda razlog, zakaj je do tega prišlo in pove ter sam predlaga, kako naprej. Saj vemo, da do napak rado pride in tukaj se same osebe ne sme grajati, ker je to človeško. Če pa se zadeva stopnjuje pa nekdo mora vzeti odgovornost v svoje roke. No, vsaj to je moje mnenje in razmišljanje.

 

Kje ste ostali vi?

Potrebujete pomoč pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Delavec se ne izkaže

Delavec se ne izkaže
Delavec se ne izkaže

… delo preko posredovalne agencije …

Ker nisem dobila službe v svoji izobrazbi sem si našla delo preko posredovalne agencije, kot čistilka. A od tam dalje nikakor nisem prišla nikamor, kljub temu, da sem ekonomski tehnik. Tukaj sem že obupala in skoraj spoznala, da bom, delo kot čistilka morala delati do konca življenja. Pri pregledu na spletu sem videla to spletno stran ter pisala na mail. G. Sandi mi je prijazno odgovoril ter se kasneje tudi slišala in šla skozi. Njegovi napotki so obrodili sadove že po 12 poslani prošnji za delo. Sedaj imam drugačno delo, ki je v moji smeri izobrazbe.

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

… ker imajo več-izmensko delo …

G. Sandi lep pozdravljeni. Hvala za pomoč. Prišel sem do razgovora vendar dela nisem sprejel, ker imajo več-izmensko delo. To pa mi sploh ne paše. Vseeno hvala za ves trud. Peter, Vojnik.

Delavec se ne izkaže
Delavec se ne izkaže

… so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela …

G. Sandi lep pozdravljeni. Pri iskanju pomoči sem naletela na mnoge članke, ampak vsi so se ponavljali in … brezveze. Nobene temeljne osnove. A pri vas pa je bilo drugače. Sva se slišala, ste mi prisluhnili in svetovali. Ampak to, kar ste povedali je bilo malo drugače od tistega vsega prebranega in napisanega. Bolj je bilo pristno. Zato sem upoštevala vaše nasvete in šla v akcijo. Po poslanih 7 prošnjah za delo sem prišla samo do 1 razgovora in še ti so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela. Res sem vam hvaležna za vso pomoč. Marjana, Senovo

 

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

… in deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

… sem pisanje motivacijskega pisma …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Jaz pa sem pisanje motivacijskega pisma prepustila kar vam. In moram napisati ter povedati, da je zelo obrodilo sadove. Od 7 poslanih življenjepisov sem bila povabljena na 2 razgovora. In to je super. čeprav sem pa spoznala, da to niso podjetja s katerimi bi delala. A je super, ker iščem in pišem naprej. G. Sandi hvala. marija, Krško

 

 

 

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri