Delo avtomehanik

Delo avtomehanik

Delo avtomehanik

Delo avtomehanik

Delo avtomehanik

Samo delo avtomehanika je čedalje težje, a hkrati pa še bolj razburljivo. Pri tem se lahko vsak posameznik dnevno res veliko nauči ter se še bolj poglobi v sam motor določenega modela. Ampak med samimi avtomehaniki je res velika razlika. Tudi ne tako v znanju ali v samih izkušnjah. najbolj se pozna pri samem pristopu. Kako oseba vidi vaš avto ter kako ga začne popravljati.

 

Delo avtomehanik je lahko tudi zelo zabavno

Delo avtomehanik

Delo avtomehanik

Moj avtomehanik si vzame čas. Zato je njegov račun malo bolj višji, kot bi lahko bil drugače. Ampak ne skrbite. Prej me za vse lepo vpraša. In sam pritrdim, kaj vse potrebujem in že v naprej vem ceno. Njegov namen je, da sem jaz z njegovim delom zadovoljen. In sem. Avto še mi posesa in lepo ročno opere. Vendar, kako je do tega sploh prišel? Kaj je delal v mladosti, da ima sedaj zadovoljne stranke, ki se vračajo k njemu? Zakaj prav k njemu?

 

Napotek št. 1

Vsak začetnik mora nekje začeti. To je najboljše v najbližji avtomehanični delavnici. Šel je v delavnico in prosil za prakso. Jo dobil in se začel učiti. Ker je bil takrat zelo motiviran je vedno bil zraven pri težjih popravilih. In tukaj se je naučil največ. Potem je seveda zamenjal delavnico tudi iz tega razloga, da vidi, kako delujejo drugi in kaj vse se še lahko nauči. Napotek je ta, da ko si najdete delo in usposabljanje se dajte veliko naučiti. Domov pojdite zadnji. In prvi pridite ter pokažite voljo do učenja.

 

Napotek št. 2

Opazujte pogovor s strankami. Naučite se pogovora s strankami. To vam naj bo prioriteta celote. Da se boste lahko sploh znali sami kaj zmeniti. Pogovor je bistvo vsega tega, zakaj oseba pride nazaj. Tukaj ni cena ali pa popusti. Ne. Tukaj je samo pogovor.

 

Napotek št. 3

Osebam, katere dajo vse za avto ponudite še kaj več. Že kot vajenec je moj mehanik ponujal iskanje litih platišč za športne avte. Seveda je celota bila izvedena v delavnici, a moj avtomehanik je takrat iskal lita platišča po oglasnikih. Takrat, ko je sam začel svojo mehansko pot še ni bilo interneta. Tako je nekaterim strankam uredil to, za kar same niso imele čas, so pa brez problema takoj plačale.

 

Kako pridi do dela avtomehanika?

Če ste dober vas že poznajo. Že, ko boste vstopili v prostor bodo vedeli o vas, da se spoznate. Vendar kako začeti. Tukaj je veliko priložnosti, da se v sami prošnji napiše, kje vse ste imeli prakso in kaj ste se tam naučili. Po drugi strani pa se lahko napiše tudi, kakšni ste na delovnem mestu. Še bolj pa to, da lahko brez problema napišete, kaj vse znate delati ne glede na to, kje vse ste do sedaj delali. Tukaj mislim predvsem “šraufanje” svojega avtomobila ali pa očetovega, bratovega, vaše žene, pa od očeta drugi avto, …

 

Kaj naj sama prošnja za delo avtomehanika vsebuje?

Zraven tega, kaj vse znate tudi vašo osebnost. Tukaj morate dati velik poudarek na vašo osebnost. Ne samo, kje vse jim boste pomagali, ampak predvsem to, kako se lahko na vas zanesejo. Da jim boste pomagali tudi takrat, ko bodo imeli gužvo, vi pa bi že lahko šli domov.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Delo avtomehanik

Kaj pravijo drugi :

Zaposlitev takoj

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.