Delo in prošnja

Delo in prošnja

Delo in prošnja

Delo in prošnja sta pravzaprav zelo povezani zadevi, ko ju oseba skupaj išče in potrebuje. Vendar je potrebno narediti kompromis in se zavedati, da je potrebno delo iskati še na kakšen drug način, kot pa samo preko že izpostavljenih in napisanih oglasov.

 

Delo in prošnja

Delo in prošnja sta lahko ena lepa celota. Ampak morata biti skladna. Zelo skladna. Morata biti popolna celoto, če želimo, da nas direktor pokliče na sam razgovor. In tega se moramo zaveda še preden vso gradivo, ki jo imamo tudi pošljemo na samo podjetje. Saj, če si želite razgovora in dela je fajn in priporočljivo, da se izkažete že na začetku. Ker potem ne bo možnosti. Je ni več. Noben direktor ne pokliče v svojo podjetje oseb, ki niso povedale nič pametnega. Jih ne. raje išče naprej.

 

Zmotno razmišljanje

Predvsem je to, da oseba ima slabo prošnjo, nihče pa ji tega ne pove. Vsi jo pohvalijo. Še več. Nekateri so zgroženi, da oseba s to prošnjo ni prišla do razgovora. ampak  resnici je drugače. Če se oseba ne spozna in v tej smeri ne dela … se na to ne spozna. Se sploh ne spozna in tukaj nastane problem. Velik problem.

 

Sem pred časom …

Sem pred časom bil na podjetju, ki so dobili novo internetno stran. Seveda je bila lepa. Ampak, ko sem si vzel čas, sem jo pokomentiral. Direktor se mi je smejal. Še več. Rekel mi je “Sandi, to stran mi je naredilo ugledno podjetje in za to stran sem porabil več, kot 4.000€“. Jaz pa njemu nazaj “popolnoma vržen vstran denar“. Zakaj? Stran je bila lepa, a ni bila prodajna. Je samo predstavljala in nič povedala o samih rešitvah.

 

Po mesecu dni mi je direktor dal prav

Vsak, ki da več kot 4.000€ za spletno stran si želi, da ta denar dobi čim prej nazaj. A to podjetje ga ni. Zato so iskali rešitev. Spoznali so nekaj dobri oglaševalskih agencij in vsaka jim je povedala enako ali celo podobno, kot jaz. Vaša stran ne prodaja, ni rešitev ampak govori samo o vas in vas predstavlja.  A koga to zanima? Nobenega. škoda časa vsaj zame, da bi bral nekaj, kar mi v življenju ne bo koristilo. In ravno takšna je bila ta spletna stran. Lepa, a popolnoma nekoristna.

 

Če v enem mesecu ne prodaš artikla ….

Potem je nekaj hudo narobe. Popolnoma narobe. Lepota ni vse. Važne so besede. Važne so tiste besede, s katerimi bo sam bralec dobil informacijo, rešitev ali odgovor. A tudi vi iščete informacijo, kako do zaposlitve? Pišite mi, pa jo boste dobili. Preveč je obsežna, da bi jo izpostavil in napisal v nekaj stavkih. Ne znam. In niti se ne trudim, da bi to skupaj spravil v eni vrstici. Za vsako znanje je potreben čas za obrazložitev, tako je tudi tukaj.

 

Pišite mi

Če iščete boljšo delo, novo zaposlitev ali bilo kaj z delom povezano … pišite mi. To je popolnoma enostavno. Šli bomo skozi in lažje bo. Lažje bo za vas. In še nekaj. Hitreje se bo celota odvijala. Še bolj hitreje, kot si lahko sami mislite ali predstavljate. Tukaj ni ovir. No je samo ena sama ovira. Vsak posameznik posebej, kako se tega loti in vzame resno.

 

Dovolite, da vam pri tem pomagam jaz

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Dobili boste komentar. Lep komentar. Kaj je preveč in česar je premalo. To boste dobili od mene. Od nekoga, ki vas ne pozna. A želi, da pridete tja, kjer si sami najbolj želite. Tukaj ni nujno, da je vedno razgovor. Za nekoga lahko to pomeni tudi mirno in bolj kvalitetno življenje. ampak vse je na vas samih. Tako pač je.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Delo in prošnja

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Po večkrat ne zavrnjenih prošnjah za delo – me niso niti poklicali – sem zbrala pogum in g. Sandija prosila za pomoč. Niti malo ne obžalujem. Pomagal mi je. Sedaj sem dobila poskusno delo enega meseca … prej pa niti zavrnitve. Super se počutim in sem srečna. Hvala lepa za vse.

– – – – – – –

Delo in prošnja

Delo in prošnja

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. G. Sandi res hvala za pomoč!

– – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.