Delo na Božič

Delo na Božič

Delo na Božič

Delo na Božič je za trgovce pa še za katero drugo panogo pravi pekel. Vsak bi rad bil doma z družino. Teh nekaj centov, ki jih dobi ali ne kot dodatek se prav nikomur ne pozna. Pa čeprav trgovci vneto govorijo, kako njihovi delavci izjemno radi delajo na Božič, ter, če ne morejo so jezni, žalostni, potrti, … -> temu ni tako. To so laži od trgovcev. Velike laži. Veste zakaj? Enostavno. Četudi trgovec dela na ta dan in dobi kako stimulacijo od delodajalca, mu sam delodajalec drugje nekaj vstran vzame in njegova plača je enaka. In to je resnica in dejstvo, ki je možno dokazati.

 

Delo na Božič ter družina

Ta dan je veliko večina prav poseben praznik. Vsak se rad pripravi po najboljših močeh. To pomeni, da je oseba na ta dan rada tudi doma. Ima svoj mir, da naredi točno to, kar si je zaželela. Seveda, če pa pride domov iz službe ob 18.00 uri ali kasneje pa se celota zelo težko odvija. Je pod pritiskom in mora narediti vse na hitro. Kljub temu,. če si je prej vse lepo pripravila.

 

Delo na Božič ter iskanje dela na ta dan

Na ta dan je težko iskati delo. Tudi večina podjetnikov je bolj “zasedenih”, kot pa, da bi imela same razgovore. Tudi oni imajo svoj urnik, ki ga morajo dokončati. Ob tem mislim predvsem, da svojim poslovnim partnerjem zaželijo vse dobro v poslu tudi v naslednjem letu. Torej … tam nekje od 20.12. ter do novega leta so direktorji bolj zasedeni z drugimi rečni.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Delo na Božič

 

Rate this post

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri