Delo na cesti

Delo na cesti

Delo na cesti

Delo na cesti

Delo na cesti

Delo na cesti je super za tiste osebe, ki jim ni problem delati v najrazličnejših vremenskih pogojih.

 

Delo na cesti

Delo na cesti je lahko zahtevno. Utrujajoče, a kljub temu je za nekatere veselje delati na terenu. Pri tem se spoznaval najrazličnejše delavce, a pri delu na cesti – tako imenovani “cestni delavci” ti pa so poglavje  zase. Ti pa so bili nekaj posebnega. Niso jamrali. In še več. Zelo malo bolniških. In ne glede za katerega delodajalca je to šlo. Tudi nekako ni vplivala plača. Ne. Vplival je samo teren in odnos do njih ter samega dela. In na … na koncu so vsi šli na pivo. Vsaki dan. Ker so si zaslužili. Še več.

 

Delo na cesti ter gajba piva in velika pica

Sedim pri direktorji v pisarni. Nekaj se pogovarjava. On dobi telefon, jaz pa se vstanem in občudujem njegov pogled iz pisarne. Spodaj vidim delavce, ki so pripravljali teren za asfalt ter pločnik. Seveda mi ni dalo miru. Ko se je direktor pogovoril sem mu moral reči, da naj časti gajno in veliko pico za spodnje delavce. In kaj mi je rekel? Od nas so že včeraj dobili. Danes bo za njih poskrbelo drugo podjetje. In na koncu je res tako bilo. No, saj je podjetje res poskrbelo vendar z dvema družinskima picama.

 

Samo delo na cesti je lahko …

Lahko je težko. Presneto težko. Tudi delavni pogoji so zahtevni. In res kapo dol vsem, ki se morajo dnevno bojevati s to problematiko. Vem, da ni lahko. Še več pa vem, da jaz pa mogoče le nisem iz tega testa in verjetno ne bi vzdržal vsega tega napora.

 

Delo na cesti ter prošnja za delo

O čem je dobro, da pišete? Predvsem o tem, da vam je delo domače. Da veste, kaj je potrebno postoriti in da lahko delate tudi v bolj neprijaznem delovnem ter vremenskem okolju. Še posebej, da ste vzdržni in veste, kaj je napor. Skratka v sami prošnji za delo je dobro, da izpostavite tiste bolj glavne lastnosti, ki vas dajo v ospredje pred vsakogar. Če ste pridni napišite. Če vam ni problem delati v dežju, blatu in mrazu -> napišite. Tudi, če imate dobro razvite ročne spretnosti – napišite. Vendar pazite predvsem nato, če ste zdravi izpostavite to. Če pa znate voziti bager ali pa še kakšen drugi stroj pa jasno izpostavite. Vem pa … če še tega niste pisali, bo to za vas sila težko. In tukaj vam lahko pomagam jaz.

 

Če je pretežko vam lahko pomagam jaz

Pišite mi.

 

Potrebujete prošnjo za “Delo na cesti”?

Pišite mi. Dovolite si pomoči. Lažje bo za vas.

 

Kje ste ostali vi?

Da, kje ste ostali vi? Če iščete nekaj boljšega morate vedeti, da boste morali tudi drugače ponujati. Tukaj vam v začetku lahko ponudim brezplačno pomoč. Brezplačno vam pokomentiram vaše gradivo. Samo pošljite mi ga in dobili boste komentar. Verjetno ni slabo, da boste dobili mnenje od drugega. No, če vam je ta ideja brezvezna potem pač ne.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Delo na cesti

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Meni je g. Sandi pomagal. Celotno prošnjo za delo na cesti mi je spremenil, pri tem pa sem prišel do razgovora v gradbenem podjetju. Čeprav sem delo dobil mi je že prvi teden postalo prenaporno. Tako, da grem vstran od tega podjetja.

– – – – – – –

Delo na cesti

Delo na cesti

– – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.