Delo na črno

Delo na črno

Delo na črno. Pazite se tega, ker kazni so zelo visoke.

Delo na črno

delo na črno

Dragi moji.

Pazite se in izogibajte se dela na črno. Ker delo na črno vam res lahko prinese nek dodaten zaslužek, a po drugi strani pa vas lahko tudi lepo oglobijo. Ker kazni so velike in tudi sami mediji že poročajo o tem, kje je kdo kaj plačal, pa čeprav je šlo za sosedsko pomoč in ne delo na črno.

 

Delo na črno ter kazni

Kakšne so kazni za delo na črno ne bom pisal in se ne bom preveč poglabljal v samo zakonodajo. Lahko vam samo povem primer, da je oseba naredila okovje vrtnega krila in potem ga pri sosedu namontiral. Ko je ta oseba soseda prosila za plačilo mu je lepo rekel, daj mi račun. Kljub temu, da ga je sosed sam prosil in je že v naprej vedel, da nimam oz. ne bo računa je vseeno vztrajal pri vsem tem. Razlog je bil sledeč, ker se mu je šlo za denar. Po drugi strani pa mu je ta oseba samo snela vratno krilo, ga bolj fiksirala z lepilom in nazaj vzidala. Tako, kot ga je sam sosed tudi prosil. A na koncu je ta oseba ostala brez vsega. Plus še brez dobrega sosedskega odnosa. Če celoto pogledamo od daleč vidimo, da je oseba to naredila namerno. Hmmm …

 

Ali obstajajo tudi druge poti

Resno. Obstajajo tudi druge poti. To pomeni, da vam pomaga oče, sin, brat, sestra … ali pa obrtnik. Seveda taki, kateri se spozna na celoto. Da vam ne naredi nekaj na polovico.  Tudi sam opažam, da obrtniki tudi niso več tako dragi, kot nekdaj. Razlog je enostaven – imajo konkurenco in, če želijo preživeti in imeti delo morajo tudi prilagoditi ceno. To še ne pomeni, da ti morajo dati 99% popust na celoto. Ne. Lahko imajo lepo normalno ceno, ki gre skozi vsakomur.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

delo na črno

Življenjepis

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri