Delo na daljavo

Delo na daljavo

Delo na daljavo

Delo na daljavo

Delo na daljavo

Delo na daljavo je lahko enostavno ali pod velikim stresom. Enostavno je takrat, če si sam in imaš mir. če pa imaš doma še otroke in ostalo družino … potem pa je to zelo moteč faktor, ki znatno vpliva na samo produktivnost in odlično brezhibno delo.

 

In sedaj je delo na daljavo v trendu

Seveda je. Saj je Covid čas, ki terja svoj davek. Vendar so se podjetja znašla in vsakogar, ki lahko dela od doma poslali domov, da res dela od doma. In tukaj so nekateri doma naleteli na določene probleme. Predvsem tiste, da njihovi otroci in ostala družina se ne more zavedati, da kljub temu, da je oseba doma – rabi svoj mir. In tukaj nekaj realnih primerov.

# 1 – Administracija

Prijateljica dela v administraciji. Delo si je lahko organizirala od doma. Doma živi s partnerjem, z dvema otrokova in taščo ter tastem. Otroka sta doma, partner pa dela. Čeprav je taščo in tasta prosila, da sta varuški onadva ne razumeta – zakaj bi sedaj naj bili varuški, ko pa je njihova mama doma. In tukaj so veliki problemi. Otroci pa tudi, skačejo po njej in se igrajo ter zahtevajo njeno pozornost. Lahko kaj naredi za delo? Ne.

 

# 2 – programer

Enak problem. Oče odpelje sinova k babici, a čez 40 minut jih pripelje nazaj. Izgovor : otroka hočeta biti s tabo. Kaj lahko ta programer naredi? Programira ponoči, ko lahko vsi lepo spijo. Tukaj tudi njegovi starši ne razumejo, da kljub temu, da je doma – nima časa za otroke, ker dela.

 

Delo na daljavo je velika preizkušnja za nekatere

Tukaj za določene sploh ni lahko. Je velika preizkušnja, kako naj uskladijo celotno družinsko življenje s samim delom, ki so ga dobili. In tukaj je res vsak posameznik prepuščen sam sebi in svoji iznajdljivosti.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.

Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Delo na daljavo

 

– – – – – –

Delo na daljavo

Delo na daljavo

– – – – – –

 

Povzetek :
Delo na daljavo
Naslov :
Delo na daljavo
Opis :
Delo na daljavo je lahko enostavno ali pod velikim stresom. Enostavno je takrat, če si sam in imaš mir. če pa imaš doma še otroke in ostalo družino ...
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.