delo na domu

Delo na domu

Delo na domu in dodatni zaslužek.

Delo na domu

Spoštovani bralci. Vedno več ljudi se mora odločiti, da si najde delo, ki ga lahko opravlja doma. Vendar vsakomur, ki to omogočajo ne gre zaupati. Katerim se lahko zaupa preverite sami na googlu in forumih.

delo na domu

delo na domu

Delo na domu in nekaj malega za zaslužiti

Pri pregledu delo na domu sem našel, da se lahko zasluži :
•  pakiranje
•  sestavljanje
•  prevajanje
•  pisanje člankov
•  fotografija
•  in še in še

Delo na domu in fotografija

No mogoče tukaj morate iti malo na teren. Vendar vedno iz izkušenj vam lahko povem, da poznam veliko amaterskih fotografov. Ko pa vidim njihovo delo pa je hvale vredno. Znajo slikati. Res je, da slikajo predvsem objekte ter ljudi, ki ne vedo, da so slikani. ampak od tistih, ki slikajo za naslovnice, ki imajo pred seboj model in ga slikajo več kot 5 ur samo, da dobijo eno samcato sliko. Torej sama slika je dandanes zelo vredna saj to je avtorsko delo in je tudi zelo lepo zaščiteno. Zato, če imate veliko slik jih lahko prodajate.

 

Potrebujete še več informacij

Najdite si vse podatke na googlu. Tam tudi na forumih sami preverite, kaj pišejo drugi o ponudnikih in kako je z njimi sodelovati. Preverite njihova mnenja. Sem slišal tudi, da so stranke morale kupovati zaloge, potem pa jih niso prodali, zamenjali pa jim tudi niso, ker to ni bilo v pogodbi. Torej preden se odločite za sodelovanje preverite podjetje.

 

Toliko na kratko
Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh pa pišite mi kaj
Sandi
prosnja-delo.si

 

Iskane besede : delo na domu

 

Mnenja – delo na domu
.
– – – – – – –
Bojan,
Tudi sam iščem delo na domu.
– – – – – – –
Boštjan, Majšperk
Spoštovani g. Sandi. Tudi sam iščem delo na domu. Imam prostor ter velike delovne vneme.
– – – – – – –
Edvard, Olimje
Spoštovani. Nujno iščem delo na domu. Poznate koga, ki bi mi lahko uredil delo na domu? Ali pa vsaj priporočal, na koga naj se obrnem in pokličem? Prosim lepo, saj si delo na domu zelo želim.
– – – – – – –

Tudi sam iščem dodatno delo …

Goran, Lendava
Dragi vsi moji bralci. če ima bilo kdo kakšno delo na domu prosim pišite g. Sandiju. Hvala lepa. Ker tudi sam iščem dodatno delo na domu, ker imam čas in mi je res brezveze gledati TV, ko pa bi si lahko vsaj za eno položnico ustvaril denar.
– – – – – – –

Mi lahko pomagate …

Tone, Starše
Spoštovani. Prosim za delo na domu. Iščem delo na domu. Mi lahko pomagate?
– – – – – – –
Ignac, Koper
Tudi sam iščem delo na domu. 
– – – – – – –

Iščem delo na domu …

Zvonko, Postajna
Spoštovani. Sam iščem delo na domu. Mi lahko kako pomagate? Poznate koga, ki kaj ima?
– – – – – – –

Da je malo plačano je tudi oderuško …

Ljudmila, Šentjur
Lepo pozdravljeni. Sama sem pred leti kupila paket – delo na domu. Sicer si nisem mislila vendar šele po daljšem delu in to vsaki dan po nekaj ur ter pridnimi rokami tudi mojega moža, sem naredila toliko, da smo si komaj pokrili začetne stroške + ostalo nam je 3€ čistega denarja. Tukaj sem spoznala, da ne samo, da je malo plačano je tudi oderuško s strani tistega, ki to ponuja. Imena ne upam povedati, vendar če moraš nekaj v naprej plačati se izogibajte tega. To je največ, kar vam lahko povem iz  lastnih izkušenj.
– – – – – – –

Nisem mu verjel …

Veni, Radomlje
Spoštovani. Tudi sam iščem delo na domu? Na en oglas sem že klical, ki je imel delo na domu, vendar bi moral nekaj kupiti, da bi sploh začel delati. Samo preko telefona mi je povedal, da s tem fulll služijo. Nekateri so celo dali odpoved. Nisem mu verjel. Imate kaj, kar bi lahko rekli, da je delo na domu res dobro delo in pošteno plačilo? Nekaj išče. Če imate vi kaj podobnega mi prosim pišite. Za to se zanimajo tudi moji ožji sorodniki in tudi nekateri sosedje v bloku, ki imajo veliko časa.
– – – – – – –

klicali ter povedali …

Simon, Ljubljana
Imate kakšno delo na domu? Nekaj pametnega iščem že kakšen mesec. Do sedaj so mi vsi pisali in klicali ter povedali, da moram vložiti sam v artikel in da se potem prodajajo kot med. Hmmmm …. še meni se ne dopadejo, kaj šele, da bi jih prodajal.
– – – – – – –

Ali vsaj priporočili …

Lovro, Šentrupert
Lepo pozdravljeni. Tudi sam sem v finančnih škripcih in bi prosil, če bi mi lahko svetovali ali vsaj priporočili, kaj na to temo. Rabim vsaj kakih 40€ na mesec. Časa pa imam cca. 60 ur na mesec. Saj, če bo potreba imam tudi več časa. Vendar toliko mi zagotovo gre skozi. Lepo prosim za kakšen nasvet.
– – – – – – –

Sem se dogovoril za obročno
odplačevanje …

Sandi, Ruše
Lepo pozdravljeni tudi mene zanima kaj takega. Mi lahko priporočate koga, na koga se naj obrnem? Rad bi si kupil nov TV in to je tudi nek strošek. Po pogovoru sem se dogovoril za obročno odplačevanje. Zato bi poprijel skoraj za vsako delo, ki bi mi bila ponujena. Prosim lepo in hvala lepa za pomoč!
– – – – – – –

 

Mogoče vas zanima tudi :

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

Zahvalno pismo po opravljenem razgovoru

Seks na delovnem mestu

 

delo na domu

delo na domu

delo na domu

delo na domu

delo na domu

delo na domu

delo na domu

delo na domu

delo na domu

delo na domu

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Življenjepis

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

Povzetek :
Delo na domu
Naslov :
Delo na domu
Opis :
Delo na domu; pakiranje, sestavljanje in prevajanje. Najbolj pa gre v prodajo delo na domu tudi sama fotografija. Slike gredo v promet, saj imajo .
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.