Delo na recepciji

Delo na recepciji

Delo na recepciji

Delo na recepciji je super delo. Sam sem to delal preko študenta in moram povedati in priznati, da mi je bilo super. Vendar delo na recepciji terja nekaj več znanja, kot pa samo veselje.

 

Delo na recepciji

Delo na recepciji
Delo na recepciji

Delo na recepciji je za dobrega govorca res tisto delo, ki si ga je mogoče želel ali pa si ga želi. Tukaj skoraj ni nekega monotonega dela. Treba se je prilagajati iz situacije v situacijo. In tudi sama prošnja za delo ali osebni življenjepis mora vse to vsebovati. Da, ko oseba prebere vaše gradivo ve, da želite biti receptor in mora prebrati tudi, kje lahko že takoj pomagate. Kaj vse znate in kaj vse lahko ponudite. Tudi tuji jeziki in znanje računalnika je tukaj lahko lepa odskočna deska, da pride dlje, kot pa vaša konkurenca. Ampak vedite, velik oej na tem, kako je napisan in ne na tem, kako se znate predstaviti.

 

Vaša prošnja za delo ali osebni življenjepis

Kakšno je vaše gradivo? A pišete o tem, kje lahko samemu podjetju že takoj pomagate ali pa pišete o tem, kje vse ste do sedaj delali? Ker v tem je razlika. Še bolj pa, kaj vse ste tam delali. Če ne boste vzpostavili vzporednice vašega znanja s tem, kar podjetje potrebuje in pričakuje ne boste oz. boste težko prišli do razgovora. In meja med besedami je majhna ali pa velika. Odvisno od tega, kar nekdo misli, da mora napisati. Ker je razlika od tega, kar nekdo misli in od tega, kar nekdo pričakuje.

 

Kaj je bistvo dela na recepciji?

Da ste nenehno in venomer lahko s strankami. Tukaj je potem odlično, da ste takšen tip človeka, ki mu to ustreza. Hkrati pa je super, da ste komunikativni in da si določene stvari tudi lahko zapomnite in znate usmerjati osebe, ki potrebujejo določeno pomoč. Delo receptorja ni tako zahtevno, vendar je pa je lahko tudi stresno in odvisno od delovnega mesta tudi delo v tujem jeziku. Če si receptor v hotelu je dobro, da znaš nekaj tujih jezikov, kajne?

 

Kje vam lahko pomagam jaz

Potrebujete prošnjo za delo ali osebni življenjepis za delo na recepciji?

Tukaj vam mogoče lahko pomagam jaz. Pišite mi. Dajmo se takole dogovoriti. Pošljite mi sedaj vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Potem pa lahko to vašo zgodbo razvijamo dalje.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Delo na recepciji

 

G. Sandi lepo pozdravljeni. Poslala sem vam svojo prošnjo za delo na recepciji. Prosim za komentar.

Ga. Mojca lepo pozdravljena. Hvala za zaupanje. Celota preveč temelji na delovnem mestu sobarice, kot pa na tem, kar si res želite delati. Pišete vse o tem, kaj ste delali, kot sobarica, a o tem, kje lahko samemu hotelu pomagate kot receptorka pa sploh ne. Še huje pa je to, da ste 3 vrstice namenili samo temu, da ste se opisali, koliko otrok imate, kje je vaš mož zaposlen, kam ste hodila v OŠ in srednjo šoli ter da živite v bloku. Tisto, kar pa delodajalca res zanima, da bi vas poklical na razgovor … tistega pa ni. Pišite o tem, kje mu lahko že takoj pomagate. Če znate tuje jezike – napišite. Če znate delo z računalnikom – napišite. Če ste komunikativna in s pogovorom nimate težav – napišite. Nekje vas mora bodoči delodajalec prepoznati, da ste vi tista, ki mu lahko pomaga. Ga. Mojca toliko na kratko. Držim pesti za vaš uspeh. Sandi

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

5/5 - (22 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri