delo na višini zaposlitev

Delo na višini zaposlitev

Delo na višini zaposlitev

Delo na višini zaposlitev

Dragi moji to je pa tematika, katere se sam bojim. Namreč delo na višini ni ravno moje področje dela. Še bolj pa ni delo, ki bi ga sploh lahko delal. Sem, kot študent probal, a samega uspeha ni bilo.

 

Delo na višini zaposlitev ter kaj napisati

V samem gradivu ali je to življenjepis ali prošnja za delo lahko podrobneje opišete vaše dosedanje izkušnje, kot delavec na višini. Napišite, kaj vse točno ste delali in kako dolgo. če še imate iz tega kakšen dodatni strokovni izpit -> poudarite to. Vem pa, da so podjetja, katera zelo iščejo delavce za delo na višini. Med njimi so tudi čistilci oken in ko jih gledam si mislim “vsaka jim čast, da so tega sposobni“. Saj vem, da vsi nismo za vsako delo ampak jaz jih občudujem.

 

Dopišite tudi,
če so bili kakšni ekstremni pogoji

Tukaj se morate izkazati. Zato lahko dopišete tudi kakšen projekt, ki je bil težko izvedljiv in je zahteval 100% koncentracijo oz. brez popolne napake bilo kogar. Tudi to napišite.

 

Dopišite tudi, da znate poskrbeti za varnost

Zelo pomembno. Napišite, da ste med delom zelo skoncentrirani in predani 100% varnosti. Da tudi skrbite za varnost drugih. Da se strogo uporablja varnostna zaščita in oprema.

 

Pohvalite se

Pohvalite se. Ker to ni delo za vsakogar. In, če ste do sedaj že kaj podobnega delali imate velike možnosti, da delo tudi dobite.  Vendar pa je vse na koncu tudi odvisno od tega, kako boste napisali oz. kako se boste predstavili.

 

Pišite mi

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema : delo na višini zaposlitev


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.

 

 

delo na višini zaposlitev

delo na višini zaposlitev

Delo na višini zaposlitev 1

Delo na višini zaposlitev 1

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.