Delo od doma

Delo od doma

Delo od doma

Delo od doma

Delo od doma

Delo od doma je nuja tudi tistih, ki so zaposleni. Vendar, da tukaj ne ponujam dela od doma. Ne. Samo pisal bom o tem, kaj so mi drugi povedali in če so zaslužili ali imeli izgubo. Tudi sam sem spoznal, da je potrebno biti previden, saj, ko gre za denar – tukaj ni usmiljenja.

 

Delo od doma

Ko mi pišejo osebe se je do sedaj veno zgodilo to, da so napisale, da so denar izgubile in ne dobile. Sedaj ne vem, za kakšno delo je šlo, a izgubile so svoj denar! Hecno, kajne? Greš za nekoga delat, pa mu plačaš, da lahko sploh začneš delati za njega. Super je to, kajne? Ne ni super. Ampak, če oseba prostovoljno da denar od sebe – se je pač sama odločila.

 

Delo od doma in kaj vse se lahko dela?

Tukaj sem prebral veliko člankov na to temo. “Od doma lahko delate : lepite, sestavljate, režete, urejate članke, …“. In celota je pisala samo o tem. Nikjer in prav nikjer ni pa bil podatek, kdo to ponuja? Kje oseba lahko delo od doma tudi najde? Kje to sploh je? Katero podjetja? kam se naj pokliče? Ničesar pametnega.

 

Ničesar pametnega -> ker tega dela sploh ni

Ne obstaja. Če pa že, pa je skrito. Za tiste, ki so tiho in delajo ter ne govorijo okoli, da delajo od doma. Tako dobijo tudi plačilo in to je delo na črno ter kaznivo. Zato osebe ne govorijo.

 

V Sloveniji še nisem spoznal

Ja … nisem še spoznal, podjetja, ki bi javno kaj objavila. Zato je brezveze brati neke članke na to temo, če pa ne boste prišli zraven. Ker to ne obstaja. Tudi podjetje, ki skrivoma mogoče to dela vam dela ne bo dala. Ker vas ne pozna in vam ne zaupa.

 

Pisanje člankov

To je zelo razširjeno. Za en članek oseba prejme 3€ pri tem pa sama nima pojma o tem, kaj sploh piše. In tukaj je realnost. Marca 2021 sem se pogovarjal z odvetnikom. Poslal mi je en link, kjer oseba piše o tem, kako je pisala članke za nekaj spletnih strani. Sedaj je pa v velikem dreku. Originale je vzela od tujca, jih prevedla in malo spremenila. Tujec je to našel in preko programov dokazal, da je 88% njegovega dela. Enako, samo da je prevedeno. In ta oseba je v dreku zaradi tega, ker se je pod članek podpisala sama s svojim imenom. In pogodba med podjetjem in njo je bila ta, ki jo je potisnila veliko nemilost. Kaj bo oseba naredila vemo. Plačala bo celoto, tako ali drugače.

 

Torej ne iščite delo od doma preko spleta

Težko ga boste našli. Ali pa sploh ne. Če pa že, pa pazite na pogoje dela in na svojo denarnico. Tukaj je še en lep primer dela od doma in izgube denarja. Gre za finančno svetovanje. Oseba mi je zaupala, da so jo poklicali in predstavili, da bo sama veliko zaslužila že s tem, da bo nekomu svetovala o denarnem vložku v vzajemne sklade. Ta oseba je po poklicu avtomehanik, pri čemer mu še kolesa ne bil dal za popraviti. Kaj bo takšna oseba finančno svetovala? Saj sploh nima osnovne podlage, ampak je šel. Njegova zgodba je pa takšna.

 

Sem finančni svetovalec za vzajemne sklade

Tako, se mi je predstavil. In odgovoril sem mu “Lepo za tebe. Ne – hvala. Zanima me pa podatek, kako si do tega dela sploh prišel?”. In povedal mi je sledeče. Da je plačal 100€ za izobraževanje potem pa je nekaj krat šel mentor z njim na teren, sedaj pa sam to lahko dela, ker že ve. In to je to. Oseba je plačala 100€za izobraževanje, potem pa, ko bo sklenila polico bo dobila 14% od plačila in tej osebi se to zdi super. Kje pa je ostalih 86% denarja? Ja podjetje ga obdrži.

Če naredimo kalkulacijo : plačate 100€, potem pa vam še od posla, kjer je v igri 100 enot od tega dajo samo 14 enot in vse ostalo podjetje obdrži zase? Bi rekel, da je obratno bolj pravično, ampak tukaj je matematika na mestu.

 

Hecno, kajne?

Vsaj meni je.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Enostavno delo od doma

– – – – – – –

Delo od doma

Delo od doma

– – – – – – –
 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.