Delo oglasi

Delo oglasi

Delo oglasi

Delo oglasi

Delo oglasi

Delo oglasi. Vsak brezposelni si rad preko iskalnika poišče “delo oglasi” in pri tem dobi nekaj zanimivih linkov.

Pri tem je :

  • mojedelo.com – priporočam

 

Nekateri pa izpostavijo oglas, a ko boste kliknili, vas bo preusmeril na drugo spletno stran. Skratka jaz ne vem, zakaj podjetje izpostavlja oglase drugih podjetij oz. povezavo preusmeri tja. Ah ja … gre za reklamiranje oz. oglaševanje.In to je to. Stran je namenjena samo za oglaševanje in da vam od drugih strani prikazuje povezave. Brezveze.

 

Delo oglasi

Treba je iskati. Tukaj me večina sprašuje, kako naj pridejo do nekega dela. Zaupal vam bom. Iskalec zaposlitve pošlje prošnjo za delo na slepo, kar na neko podjetje. To je to. Tukaj je pravilo samo takšno, da gradivo mora biti napisano res dobro. Sama prošnja za delo mora biti napisana zelo dobro. Ne kar nekaj. Ne ne. Celota mora biti napisana tako, da vas bo direktor hotel spoznati. Da bo videl, kje mu lahko že takoj pomagate. In to je težko.

 

Prekleto težko

Jap … prošnjo za delo je težko napisati. Prekleto težko. Ker potrebno je upoštevati mnogo dejavnikov, kateri vplivajo na samo celoto in tudi to, da direktor dobi občutek v vas, da mu lahko pomagate. Torej, kar nekaj “zelo rad bi delal v vašem podjetju …” to leti v smeti. V koš.

 

A se poznamo?

Direktor tudi veliko krat dobi prošnjo za delo pri čemer v njej piše “Zelo rad bi delal pri vas” ali pa “Veselim se razgovora” ali pa “Ves vesel sem prebral, da imate prosto delovno mesto …“. Pa kaj je to? A se poznamo? A ste naša stranka? Ste mogoče prijatelj?  Skratka … direktor vas ne pozna in to potem ni dobro. Torej te besede v prošnji za delo ne koristijo, kajne? Ne. Ne koristijo. Izbrišite jih, če jih uporabljate.

 

Torej kakšen je potem potek, da se pride do razgovora in kasneje do dela?

  1. Najprej morate imeti vašo prošnjo za delo res dobro napisano. To je poglavitna tema – dobro napisana prošnja za delo!
  2. Iskati delodajalca v vaši bližini
  3. Mu poslati vašo prošnjo za delo v PDF obliki
  4. Direktorja v 2-3 dneh poklicati in vprašati, če je dobil vašo prošnjo a delo ter če mu lahko tukaj pomagate in koristite
  5. Pogovorila se bosta

 

Iščite v neznano

Da podjetje izpostavi oglas je eno. Da pa mogoče nekoga potrebuje pa je potrebno povprašati. Zato lahko, kar pošljete vašo prošnjo v PDF obliki in držite pesti. Lahko, da boste samemu direktorju sedli v praven trenutku lahko pa da ne. Ni bistvo to, kar vse pošljete. Bistvo je to, kar pošljete in kaj imate napisano ter kakšno vašo rešitev ponujate. Ker, če ste dobri in je to tudi napisano … bo direktor prekleto pomislil, če bo vašo priložnost izpustil iz rok. In -> malo je takih, ki izpustijo dobro priložnost. Saj to je bistvo poslala. Da ima direktor dobrega zaposlenega, ki se spozna. Saj to mu prinaša dobiček ter lahko izjemno znanje ter mogoče tudi konkurenčnost.

 

Ja tako to je

Tukaj morate paziti in biti zelo previdni. Kar pošljete je eno. Če ni zanimivo je pa nekaj povsem drugega. Zato vam tukaj lahko ponudim pomoč. Pošljite mi sedaj to, kar pošiljate in pregledal bom ter podal brezplačni komentar. Tako boste sami prebrali, kje ste in kaj bo se dalo spremeniti ali celo izboljšati. Sicer pa je nekaj. Vse je odvisno samo od vas samih.

 

Tukaj vam lahko pomagam jaz

Težko je. Če imate občutek, da je lahko oz. enostavno priti na razgovor vam moram priznati, da težko. Če pa sami iščete delo že nekaj časa in ste že nekaj prošenj tudi poslali ter vas niso niti poklicali, kaj šele odpisali, da ste neizbrani … potem pa še toliko bolj veste, da je težko. Ampak tukaj je nekaj narobe. Mogoče mala napaka, ki vas stane, da vas ne pokličejo na razgovor. Zato pošljite gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

Skratka pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Delo oglasi

 

– – – – – – – – – –

Iščem električarja

Pišite mi.

 

Tukaj je povezava :

Iščem električarje

– – – – – – – – – –

 

 

 

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.