Delo podravska

Delo podravska

Delo podravska

Delo podravska

Delo podravska

Delo podravska je zelo iskano področje. Pri tem vam lahko pomaga tako Zavod, Mojedelo.com ali kateri drugi iskalnik zaposlitve. Pomaga pa tudi sama iniciativa in samostojno delo iskanja delovnega mesta. Tukaj mislim samo eno – trkanje od vrat do vrat. Pri tem vam lahko pomagajo tudi vaši prijatelji in vsi ostali, kateri lahko na samem podjetju vprašajo, če potrebujejo novega strokovnjaka.

 

Delo podravska ter prvi korak

Vaš prvi korak in res prvi korak mora biti samo eden. Preden se odločite in zbere vso potrebno motivacijo in energijo, da greste na eno podjetje imejte dobro gradivo. Vaš življenjepis naj bo dober -> dober je premalo. Mora biti odličen. Vašo gradivo mora vsebovati prav vse, kar bodočega delodajalca zanima ter še tisto piko na i. In, ko imate celoto odlično pripravljeno potem lahko greste res samozavestno v akcijo. Po vaše novo delo.

 

Bodite izbirčni

Ko greste okoli na podjetje bodite izbirčno. Ne iti na vsako podjetje, ampak se prej pripravite. To podjetje mora imeti takšno delovno mesto za katerega vi lahko takoj nastopate. Se takoj zaposlite in začnete delati z vsaj minimalnim znanjem. Torej, če iščete delo v proizvodnji se ne ustaviti v računovodskem servisu. Ali pa obratno. Če ste administrator in imate tukaj izkušnje -> iščite še naprej tukaj!

 

Preverite podjetje

Preverite podjetje še preden greste do njega. Tukaj ima bizija ter ajpes, kjer vam lahko vsaj malo pomagata. Tukaj se najbolj vidi, koliko oseb je približno zaposlenih ter koliko krat so imeli zaprti račun. Lahko pa bolj raziskujete in mogoče vidite, da niso redni plačnik ali pa da so kaj dolžni državi ali pa zaposlenim. Mogoče je tdi kakšen pravni postopek zoper njih. Vse to se lahko najde. In uživajte v tem 🙂

 

Sam pogovor z direktorjem

Ko pridete na podjetje bodite mirjeni in preprosto prosite za pogovor z direktorjem. Če bo imel čas vas bo sprejel, če pa ne, pa vas bodo prosili, da kaj pri njih pustite in vas bodo poklicali. Jaz sam odsvetujem, da se kaj tam pušča. Najbolje je, da jih prosite za en termin, kjer bo direktor imel teh 5 minut časa, vi pa tudi. Če še tukaj tega ne dobite se zahvalite in pojdite naprej. Škoda je izgubljati čas. Tukaj je v večini zelo malo primerov, da je kdo poklical nazaj.

 

Delo podravska ter sama razdalja

Delo podravska ter sama razdalja

Delo podravska ter sama razdalja

Delo podravska ter sama optimizacija razdalje je vedno bolj pogosta. Direktorji se jo vedno bolj poslužujejo in iščejo osebe bolj blizu delovnega mesta. Zato vaša strategija tudi naj to ima vključeno. Če ste iz Ptuja še Maribor pride v poštev. Če pa ste iz Ormoža pa je Maribor že težko za nekatere dostopen. Iščite podjetje v vašem rangu d0 20km razdalje. Saj lahko tudi probate več. Vendar začnite bolj blizu.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Delo podravska

Kaj pravijo drugi :

Delo podravska

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.