Delo preko spletnih platform

Delo preko spletnih platform

Delo preko spletnih platform

Delo preko spletnih platform

Delo preko spletnih platform

Delo preko spletnih platform je … kaj pa vem. Pošlješ prošnjo za delo ali sam življenjepis in čakaš. Čakaš in čakaš. Namreč prav nobena spletna platforma ne izpolnjuje vseh pogojev, ki bi znatno zadostovala za odlično komuniciranje. Pri nas je tega zelo malo. Če ste že na neki spletni platformi lahko vidite oglase in vse drugo, kar vam prav nič ne koristi, da bi do samega dela tudi prišli.

 

Delo preko spletnih platform ter prijava

Zanimivo je dejstvo, da je malo konkretnih ponudnikov. Večina jih oglase za delo kopira od ostalih s tem, da na strani pozicionira oglasne pasice in le na ta način služi. Ampak, kaj bo vam takšna stran, kjer je vse v reklami in od njih nimate nič novega. Kaj pa sedaj? A so te strani za uporabo? Malo kdaj. Če pogledate dobro boste videli, da te strani oglase kopira od drugih straneh. Če najdete pravi izbor oglasa in same platforme boste ugotovili, da pa le tam ni nekih oglasov. Zato si to spletno platformo shranite in jo obiščite več krat. Vse ostale pa lahko pozabite.

 

Sam oglas

Sam oglas od podjetja je pravzaprav klic na temo, da potrebujejo dodatno pomoč. Da si želijo imeti ob sebi nekoga, ki se na določeno področje tudi spozna. Mu lahko pomaga in pri tem reši kakšno zagato ter pomaga pri ustvarjanju dobička. V samem oglasu pa tudi lahko izveste, kaj samo podjetje potrebuje in kakšno delovno mesto ima odprto. Še več. Iz oglasa lahko lepo preberete, kakšen profil strokovnega kadra si samo podjetje želi. Kaj pravzaprav išče in potrebuje.

 

Ampak vrata do podjetij so vseeno zaprta

Verjeli ali ne vrata v podjetja se še sedaj bolj zaprta, kot bilo kdaj nazaj. Če želite, da vam odprejo morate znati potrkati. To pomeni, da morate poslati vaše gradivo. Če pa želite, da vam odprejo in dovolijo, da boste vstopili, potem pa mora vaše gradivo biti izjemno. Edinstveno in zanimivo. Še bolj po domače. Če želite priti do razgovora, potem naj bo vaše gradivo res dobro napisano. Vse ostalo je povprečje, ki ne izstopa in nima pomena. Žal, tako pač je.

 

Kje pa ste ostali vi?

Kje ste ostali? Iščete in iščete. Lahko, da občasno pridete do razgovora, a to je to. Če težko navdušite samega direktorja s prošnjo, ga še manj na samem razgovoru. To je dejstvo, ki ga je potrebno upoštevati. Vendar to lahko spremenite. Predvsem tako, da celoto izboljšate. Ker pa vem, da je to zelo težko, vam tukaj ponujam BREZPLAČNI komentar na vaše gradivo. Pošljite mi vaše gradivo in prejeli boste brezplačni komentar. Dobili boste vsaj neko iztočnico, ki jo lahko ali pa ne upoštevate.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Delo preko spletnih platform

– – – – –

Lepo pozdravljeni. Težko je, če si sam in nimaš nekega vodila, kako naprej. Če pa ti vsaj malo nekdo hoče pomagati, pa je na koncu vse lažje.

– – – – –

Delo preko spletnih platform

Delo preko spletnih platform

– – – – –

Delo preko spletnih platform

Delo preko spletnih platform

– – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.