Delo v Avstriji ob meji

Delo v Avstriji ob meji

Delo v Avstriji ob meji

Delo v Avstriji ob meji

Delo v Avstriji ob meji
Delo v Avstriji ob meji

Dragi moji sedaj pa zares. Samo delo v Avstriji ob meji je lahko ali težko najti. Najbolj me skrbi to, da je na spletu med oglasi veliko posrednikov delovne sile, ki pa nimajo niti svoje spletne strani. Enostavno tega nimajo. Sedaj v tem času, da iščeš in se hvališ, s kakšnimi velikani vse delaš in da na koncu nimaš niti ene spletne strani, kjer bi lahko pogledal njihovo ponudbo dela je pa na koncu res smešno. Sam sem raziskoval in ugotovil, da se je boljše izogibati teh podjetij.

 

Delo v Avstriji ob meji ter samo iskanje

Delo v Avstriji ob meji
Delo v Avstriji ob meji

Včeraj sem postal zelo jezen, saj poznam veliko oseb, ki so dobile zaposlitev v tujini z mojo pomočjo , a prav noben mi ni hotel povedati, preko katere agencije sedaj dela. Kot, da je to tabu tema. In tukaj mi ni jasno, zakaj mi ne more reči, kako se imenuje podjetje za posredovanje delovne sile.

 

 

Za delo v Avstriji ob meji sem tudi videl …

Tudi na internetu je veliko podjetij, ki iščejo delovno silo za njihova podjetja. Pri tem pa prav nobeden ne izpostavi imena podjetja, a pri tem pa skoraj vsi ponujajo neko bazo za vpis ter plačljivo vodenje in da vam najdejo zaposlitev. Sedaj, kako dolgo to oseba plačuje in pri tem ne pride do razgovora pa se mi ne sanja. Res ne.

 

Kaj vam priporočam

Za delo v Avstriji ob meji se ej potrebno osebno angažirati in klicati ter pošiljati maile. Prej ko slej bo nekdo odgovoril ali pa vam podal neko smernico. Vsaj to, s katerim zunanjim partnerjem sodelujejo. Vsaj nekaj. Tako boste dobili kredibilen podatek.

 

Kako so do dela prišle osebe, katerim sem pomagal?

V svoji bližini so si našli podjetje ter šli tja ali pa jim pisali ter potem klicali ali pa samo klicali in prosili za termin. In tukaj je bilo največ uspeha.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Delo v Avstriji ob meji

 

Delo v Avstriji ob meji
Delo v Avstriji ob meji

– – – – – –

Lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč Res sem vesela, da se mi je končno premaknilo in prišla do nekega dela. Vsaj nekaj da imam oz. vsaj nekaj, da sem dobila. Verjamem, da bo od sedaj naprej vse lažje. G. Sandi, hvala za pomoč.

– – – – – –

Super ni kaj!

– – – – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

Delo v Avstriji ob meji
Delo v Avstriji ob meji
Delo v Avstriji ob meji
Delo v Avstriji ob meji
Delo v Avstriji ob meji
Delo v Avstriji ob meji
Delo v Avstriji ob meji
Delo v Avstriji ob meji

… pomagali pri osebnem življenjepisu …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Pred časom ste mi pomagali pri osebnem življenjepisu. In tukaj je povzetek. Za vsako podjetje sem posebej prilagodil življenjepis in teh je bilo 7. Od tega sem prišel do 4 razgovor. Samo eno podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo, druga dva podjetja pa razgovor za v drug krog. Hvala za vse! Aleks, Maribor

 

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

 

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri