Delo v Nemčiji električar

Delo v Nemčiji električar

Delo v Nemčiji električar

Delo v Nemčiji električar je super izhodišče za hiter zaslužek.

 

Delo v Nemčiji električar

Delo v Nemčiji električar
Delo v Nemčiji električar

Delo v Nemčiji električar je lahko lepa popotnica za tiste, ki imajo željo po dobrem zaslužku. Da. Tukaj se splača. Pomagam sem veliko osebam, da so za 3 ali več mesecev odšle delat v tujino. In tukaj je nekaj realnih izračunov ter primerjav.

 

# 1 – delavec začetnik – električar

Temu začetniku sem pomagal, da je prišel do 3 razgovor. Sam se je kasneje odločil s katerim podjetjem bo podpisal pogodbo ter začel kar hitro delati. Tukaj so delovni pogoji. Dela 3 tedne in 1 teden je doma. Njegova začetniška urna postavka je 9.5€. Ko pride na samostojnost se urna postavka spremeni na 10,5€. Dela vsaki dan 9-10 ur + sobote – v dogovoru. Ker je čisti začetnik se glede plače nobeno podjetje ni hotelo pogajati, hkrati pa ga eno podjetje ni potrebovalo. Koliko časa je delal? 6 mesecev. A se mu je splačalo? Da. Ker si je za ta denar lahko kupil avtomobil znamke BMW.

 

# 2 – vodja električarjev in nekaterih projektov v Nemčiji

Ta oseba je imela prejšnjo podjetje dovolj. Ni se držalo tega, kar so se dogovorili. Začetna plača je 18,5€/uro. Ima pa vse lepo urejeno ter njegova zahteva je samo ta, da se podjetje drži dogovora. Našel sem mu podjetje ter po kasnejšem pogovoru mi je povedal, da je OK ter da do sedaj z njimi ni imel problemov. Veseli pa ga to, da ga občasno pokličejo in vprašajo, če kaj potrebuje ter kako kaj stoji ekipa. Skratka podjetje je pokazalo zanimanje.

 

# 3 – delavec začetnik – električar z nekaj znanja

Izboril si je začetno urno postavno 10€. Po zadnjem pogovoru je še pri enakem podjetju ter mu je OK. Vsaj do tistega trenutka, ko mu paše še terensko delo. Ko pa mu več to ne bo pasalo pa bo imel dovolj vsega.

 

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Glavno je samo eno!

Da je bila oseba s podjetjem zadovoljna. Da je podjetne naredilo to, kar so se dogovorili. Da se držijo dogovora. Ne samo podjetje, kakor tudi kandidat.

 

Se pa tam dela

Osebe ne trpijo – delajo pa. V Nemčijo ne gredo na dopust. Ne. Tam se dela od 8-10 ur na dan. Po pogovoru so pa manj v stresu, kot pa, da bi delale tukaj v Sloveniji. Ker v Nemčiji je drugačna delovna klima. Tam je mobinga zelo malo. Kaj šele, da bi kdo povzdignil glas! Tega tam ni. Vsaj pri teh ekipah ne, ko sem se jaz z njimi pogovarjal. In to je velika prednost.

 

Slabost del v Nemčiji

Odsotnost. Vsaj zame je to slabost. Nekaterim pa paše.

 

 

Zakaj bi vam pomagal do razgovora za delo v Nemčiji, kot električar?

Priznam, da podjetje mi plača zato in to pomoč, katero nudim vam.

 

 

Katere so prednosti sodelovanja za menoj?

Tem podjetjem zaupam!

Da. Zaupam jim, da naredijo vse, kar je v njihovi moči, da se delavec pri njih počuti dobrodošlo ter sprejeto. Vemo, da je to delo, ki zahteva, da so osebe v Nemčiji. A zato se podjetja trudijo, da jim je tam vsaj udobno v stanovanjih, kjer so. Zaupam jim predvsem, ker naredijo popolnoma vse papirje, da lahko novi sodelavec gre delati v Nemčijo. Skratka A1, VIZA, delovna dovoljenja, … vse je OK in po zakonu tako, kot treba.

 

Dogovorjena urna postavka za plačilo!

Tega se moja podjetja držijo. To, kar se dogovorijo tega se tudi držijo. Urna postavka je pomembna, štejejo pa tudi druge situacije, kot je prevoz in namestitev v stanovanju.

 

Vsi urejeni papirji!

To je izjemnega pomena. Papirji so bili vedno prioriteta, da so popolni. In so! To lahko tudi vsak sodelavec preveri že z eno kodo, ki jo dobi na papirju.

 

Ne gre se mi za denar!

Ne. Ker s tem nisem naredil prav nič. Raje imam pošteno igro in ko se vidim z osebami na ulici, katerim sem pomagal, lahko gremo mirne volje in z veseljem na kavico.

 

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Koliko stane, da vam pomagam do razgovora?

Nič.

 

Kje naprej vam lahko pomagam še jaz?

# 1 – Delo ter vsi zakonski papirji, da lahko greste delati v Nemčijo

# 2 – Nekatera podjetja dajo možnost, da se sodelavec zaposli pri njih na njihovem nemškem podjetju – GmbH.

# 3 – Pomoč pri pridobivanju Slovenskega državljanstva

# 4 – Pomoč pri pridobivanju papirjev,  da vaša družina dobi papirje, da lahko biva v Sloveniji v kolikor niste državljan Slovenije

# 5 – …

 

 

Torej ne zamudite – 3 razgovori vas čakajo

Da. Pišite mi in čakali vas bodo trije razgovori. Sedaj je potem samo od vas odvisno, kar se boste dogovorili in kakšen je vaš izhodiščni položaj. Ste ste začetnik je super, a 12€ urne postavke ne morete pričakovati. Razen, če imate še nekaj znanj, ki ga pa podjetje rabi. Potem pa ste v igri.

 

Zakaj je za vas to najenostavneje?

Ker je. Preverjeno iz terena.

 

Vas mogoče zanima :

Povezave na Zavod in ostale inštitucije :

 

Tema : Delo v Nemčiji električar

… in podpisal sem pogodbo o sodelovanju …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Kot ste sami napisali bom izpostavil tisto najbolj bistvo, ki je meni pomagalo. Torej … na en dan ste mi uredili 3 razgovore v razmaku 1,3 ure. Pred razgovorom sva e spoznala ter pogovorila. Pogovarjala sva se tudi o tem, kaj naj vprašam ter še tisto, kar meni niti na misel ni prišlo, je pa na koncu bilo pomembno. Peljali ste me do vseh ter treh podjetij in me počakali. Kot napisano na koncu sem se odločil za tisto podjetje, ki je meni najbolj sedlo v želodec. Ki me je navdušilo. V mojem primeru je to bilo drugo podjetje. Odpeljali ste me tja in podpisal sem pogodbo o sodelovanju. To je bilo hitro in brez zapletov. G. Sandi, hvala vam za vso pomoč in podporo. Smiljan iz Celja

Delo v Nemčiji električar
Delo v Nemčiji električar

 

… podjetje mi je ponudilo rešitev oz. mi šlo nasproti …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Sam sem iskal podjetje za delo v Nemčiji. Bil na razgovoru pri mnogih. A vedno je nekaj bilo glede tistega občutka, ki mi ni dal mir. Potem sem pisal vam. Spoznala sva se in odšel sem na razgovor. Tudi tukaj sem pri vseh podjetjih imel tisti “slab” občutek za delo v Nemčiji. On po pogovoru z vami sem spoznal, da me je strah narediti tisti prvi korak, da sploh grem delat v Nemčijo. Glede tega strahu sem se pogovoril in podjetje mi je ponudilo rešitev oz. mi šlo nasproti. Če delo ne bo zame – me pripeljejo nazaj v Slovenijo na njihove stroške. In vzdržal sem samo 1 mesec. Žal. Ampak podjetje je izpolnilo vse tiste obljube, katere smo se dogovorili. Tako, da je to bila res lepa izkušnja in nova spoznanja, do kot sežejo moje zmožnosti. Hvala lepa za vse in lep pozdrav, Peter iz Starš

Delo v Nemčiji električar
Delo v Nemčiji električar

… sem pogodbo podpisal kar pri prvem podjetju …

Lepo pozdravljeni. Jaz pa sem pogodbo podpisal kar pri prvem podjetju. Ker so mi ponudili delo takoj in tudi prijava je bila takojšnja. Pa rabil sem denar in takšno delo je idealna rešitev za vse. Tako, da je to boljša rešitev, kot pa pisati prošnje in jih pošiljati okoli. Potem pa čakati na razgovor ter … ehhh … Tu je šlo hitreje. Bogdan iz Velenja

 

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri