delo v pisarni

Delo v pisarni

Delo v pisarni. Rabim delo v pisarni. Mi lahko pomagate?

Delo v pisarni

Veliko dobim mailov na temo “delo v pisarni“. Pravzaprav me skoraj vsi prosijo, da jim najdem oz. “zrihtam” delo v pisarni. Ampak jaz jim tukaj ne morem pomagati. Predvsem zaradi tega, ker osebam ne iščem dela, ampak pomagam direktorju pri izbiri novega kadra. To je velika razlika.

 

Idealno delo v pisarni

Ali idealno delo v pisarni res obstaja? Da. Obstaja. Poznam veliko ljudi, ki imajo takšno delovno mesto in v tem preprosto uživajo. Super za njih, kajne? Kako pa je pri vas? Tudi samo iščete kaj podobnega? Mogoče celo kaj manj napornega in bolje plačanega?

 

Prosto delovno mesto : delo v pisarni

Pogovarjal sem se z direktorjem, ki je iskal pomoč v njegovi pisarni. Pravzaprav administrativnega tehnika. Na ta oglas se je prijavilo točno 712 oseb. Pisale so tudi osebe, ki so od podjetja doma več kot 50 km v eno smer. Iz celotnega izbora kandidatov je bilo po oglasu primernih samo 77 oseb. Vse ostale niso izpolnjevale vseh pogojev.

 

Iščem delo v pisarni

Tudi meni pišejo osebe na temo “iščem delo v pisarni“. Tukaj jim ne morem pomagati, ker poiskati si ga morajo sami. Jaz jim lahko zelo dobro pomagam pri tem, da imajo dobro gradivo, ki ga lahko brez skrbi samemu direktorju tudi pokažejo. Pri tem mislim dobro prošnjo za delo ali lepo dodelan življenjepis. To sta dva dokumenta, ki je priporočljivo, da jih imate urejena.

 

Rabim delo v pisarni

Težko mi je brati e-maile na temo “rabim delo v pisarni”. Razlog je enostaven. Ker ne vem, kako naj te osebi uredim delo v pisarni. Se mi ne sanja. Res ne. Če mi nekdo napiše, da “rabim” ali “potrebujem” in tukaj mu jaz ne morem pomagati, se morate zavedati, da tudi meni ni lahko. Rad pomagam. A tudi tukaj obstaja določena meja.

 

Torej na temo delo v pisarni

Vsak direktor ob sebi išče osebo, ki bo “pasala” za delo v njegovi ekipi. Zato je tukaj najprej pomembna vaša osebnost. Vaš karakter. Ker vse ostalo vas bodo naučili in pokazali. Osebnosti pa se ne da spremeniti. Zato delajte tudi na svoji osebnosti. Izobražujte se. Pojdite na kakšno delavnico in spoznajte nove stvari. če boste doma gledali samo TV to vas ne bo pripeljalo prav nikamor.

 

Timsko delo

Zavedajte se, da je timsko delo vedno bolj pomembno in priporočljivo. Skoraj vsak si želi, da bi njegova ekipa delovala v celoti in brez konfliktov. Morate se zavedati, da so konflikti med samimi zaposlenimi velik strošek. In prav tega si nihče ne želi. Obstajajo pa tudi direktorji, ki jim je vseeno glede zaposlenih. Ker, če pri njih ne delaš kako kot treba te enostavno odpusti. Pravzaprav te prosi, da sam daš odpoved.

 

Delo v javni upravi

Se spomnim prijatelja – sošolca, ki je rekel, da želi biti zaposlen v javni upravi. Sedaj je tam zaposlen. Vsak, kdor ima 2 minuti časa ga nekam pošilja. Po pogovoru z njim tega več ne prenese. Dosti ima. Tudi njegovi živci so že načeti in to vodi samo še na slabše. pa po domače povedano : njegova plača tudi ni tako bleščeča, kot si je sam mislil, da bo.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

– – – – – – – – – – –
Ernest, Šentjur
Lepo pozdravljeni. Tudi sam iščem podobno delovno mesto. Ali poznate koga, ki išče? Moram dobiti boljše delovno mesto, saj tukaj že stagniram in res mi ni več tukaj za biti.

Ernest lepo pozdravljen. Žal ne poznam nikogar.

– – – – – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

delo v pisarni

delo v pisarni

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Delo v pisarni
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.